Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 3

Aflevering 3

RTL Late Night

16-1-2019

| 640 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Het geluid van Q-Music: 'Als het te lang duurt geef jury hints'
Het spelletje is niet meer weg te denken van de Nederlandse radio: het geluid van Q-Music. Als je het raadt, win je een recordbedrag van een ton, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Q-Music-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga over het succes van het geluid.

Raden Mattie en Marieke de geluiden van RTL Late Night?
Mattie Valk en Marieke Elsinga presenteren zelf het geluid op Q-Music, maar zijn ze zelf eigenlijk goed in het raden van geluiden. In RTL Late Night krijgen ze drie geluiden voorgeschoteld.

De rekening met gemeentelijke heffingen gaat flink omhoog
We gaan dit jaar fors meer betalen voor het legen van onze afvalbakken. Wat gaat er precies veranderen? Onze politiek verslaggever Marloes Lemsom is vandaag met een vuilnisvrouw meegelopen en voelt politici aan de tand over de hoge kosten.

Jan Heemskerk: 'Zonder diėtist had ik hier niet meer gezeten'
Elk jaar kwam Jan Heemskerk een kilootje aan. Zelf vond hij het wel prima, maar toen hij meer dan 110 kilogram woog, begon zijn vrouw hints te droppen. Hij is inmiddels meer dan twintig kilogram afgevallen. "Ik raak in paniek als ik een gram aankom."

'Bij mannen is eerste fase van afvallen het lastigste'
Diėtist Wendy Walrabenstein hielp Jan Heemskerk om twintig kilo af te vallen. Volgens de diėtist is de eerste fase bij mannen het lastigst: "In het begin is het heel veel werken." Heemskerk heeft nog een handige tip om je gewicht te verlagen: "Als je wil afvallen, moet je vooral stoppen met drinken."

Martijn zegt Sorry: Theresa May, Max Verstappen, Wie is de Mol?
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Deze week: het Brexit-voorstel van Theresa May, de taakstraf van Max Verstappen en de slechtste mol in Wie is de Mol?

Jan Smit - Betere Tijden
Jan Smit zingt bij RTL Late Night zijn nieuwe single 'Betere Tijden'. Het lied is speciaal voor hem geschreven door Paskal Jacobsen en Peter Slager van BLŲF.

Jan Smit: 'Ze hebben dit lied speciaal voor mij geschreven'
In Nederland is Jan Smit al heel populair met zijn muziek en het programma De Beste zangers van Nederland, maar met het trio KLUBBB3 timmert hij hard aan de weg in Duitsland. Jan's nieuwe single 'Betere Tijden' is speciaal voor hem geschreven door Paskal Jacobsen en Peter Slager van BLŲF. Jan: "Vanaf het eerste moment klinkt het als BLŲF, qua tekst hebben ze zich inhouden."

Linda de Mol naar Talpa: 'Family First'
De mediatransfer van het jaar: Linda de Mol maakt de overstap van RTL naar Talpa. Maakt de meest geliefde Nederlandse presentatrice hiermee wel of niet een goede keuze? Oud-zenderbaas van SBS Tina Nijkamp en oud-zenderbaas van RTL Ruud Hendriks snappen de keuze wel. Nijkamp: "Iedereen houdt van Linda."

'John de Mol gaat binnen drie jaar SBS verkopen'
Met het aantrekken van allerlei Nederlandse sterren wil John de Mol SBS nieuw leven inblazen. Volgens oud-RTL-zenderbaas Ruud Hendriks doet De Mol het echter om het zenderpakket aantrekkelijk te maken voor buitenlandse bedrijven. Hendriks: "Binnen drie jaar is SBS verkocht."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Heemskerk, Jan Smit, Marieke Elsinga, John de Mol, Linda de Mol, Ruud Hendriks en Tina Nijkamp te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 16 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie