Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 4

Aflevering 4

RTL Late Night

17-1-2019

| 432 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Phillippe Geubels debuteert als presentator: 'Blij met het resultaat'
Phillippe Geubels staat bekend om zijn gortdroge humor. In de gezondheidsquiz Is er een dokter in de zaal? laat hij een andere kant van zichzelf zien; hij maakt namelijk zijn debuut als presentator. De Vlaamse comedian is volop gefascineerd door het menselijk lichaam en gezondheid. "Ik ben blij met het resultaat. Ik zie mijzelf nog niet echt als presentator."

Philippe Geubels heeft altijd een tas vol medicijnen met zich mee
Philippe Geubels is een wandelende medicijnkast. "Als mensen in mijn omgeving ergens last van hebben, help ik ze er graag mee." Zelf heeft hij al twee maanden last van hoofdpijn en daarom gaat hij voor de zekerheid zaterdag door de mri-scan.

Week van Fernando: R. Kelly, Britney Spears, Superbowl en de tip voor Twan
Ook in het nieuwe jaar gidst Fernando Halman ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Met vandaag: het omstreden optreden van R. Kelly, de concertreeks van Britney Spears gaat niet door, de line-up van de halftime-show van de Super Bowl is bekend en de tip voor Twan: Chris Brown met Undecided.

Tip voor Twan: Chris Brown - Undecided
Elke week geeft Fernando Halman een muzikale tip aan Twan. Deze week Undecided van Chris Brown. De artiest liet zich bij dit nummer inspireren door de nummer 1-hit I Love Your Smile van Shanice.

Alexandra slachtoffer van datingfraude: 250.000 euro kwijt
Liefde maakt in het geval van Hannelore S. wel echt blind. Ze stal 1,1 miljoen van haar werkgever om dit over te maken naar haar Afrikaanse Facebookvriend. Ieder jaar zijn ruim 130 vrouwen slachtoffer van datingfraude. Ook Alexandra (53) is slachtoffer geworden van datingfraude. "Toen ik hem zag vond ik het een vreselijke man, maar binnen een uur was ik verliefd."

Datingfraude-slachtoffer: 'Politie wilde niets doen'
Alexandra (53) is slachtoffer geworden van datingfraude. "Ik ben mijn werk bij de spoedeisende hulp kwijtgeraakt." Ondanks dat ze meerdere keren aangifte heeft gedaan bij de politie, kon de politie niets doen omdat de situatie plaatsvond in relationele sferen.

Drugsoverlast van Duitse verslaafden in de grensstreek
Glanerbrug, vlakbij Enschede, wordt geteisterd door drugsoverlast. Veel verslaafden komen uit Duitsland en spreken in het dorp af met dealers. Glanerbrug ligt vol met gebruikte naalden. Het Overijsselse dorp is niet de enige plaats in de grensstreek die last heeft van drugsoverlast. Lex: "Wordt het in Glanerbrug opgelost, dan gaat het een dorpje verder."

Coldcase-zaken: 'Nabestaanden zijn er 24 uur per dag mee bezig'
Sinds drie jaar verspreidt de politie coldcase-kalenders in gevangenissen. De politie hoopt hiermee bruikbare tips te verzamelen voor nooit opgeloste zaken. Forensisch rechercheur Carina van Leeuwen: "We doen het vooral voor de nabestaanden, die blijven in onzekerheid zitten. Het zijn de moeilijkste zaken, maar ook de mooiste. We kunnen alleen maar winnen."

Coldcase-kalenders zorgen vooral voor opheldering
De coldcase-kalenders in gevangenissen hebben tot nu toe nog niet gezorgd voor het oplossen van zaken, maar het zorgt wel voor veel opheldering, zegt forensisch rechercheur Carina van Leeuwen. "Mensen binnen het gevangeniswezen zijn er vaak niet voor niets. Ze weten dingen of horen dingen."

In deze uitzending van RTL Late Night was Philippe Geubels te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie