Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 80

Aflevering 80

RTL Late Night

21-12-2018

| 800 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Gerard Joling met de kersthit van 2018: Christmas on the Dancefloor
De laatste RTL Late Night-uitzending van 2018 sluiten we af met een kerstknaller! Gerard Joling zingt de kersthit van 2018: Christmas on the Dancefloor!

Hans Klok: 'Misschien kom ik over een half jaar wel weer terug'
Hans Klok heeft een contract getekend voor tien jaar, maar is dat wel vol te houden? "Wie dan leeft, wie dan zorgt. Misschien kom ik over een half jaar wel weer terug."

Hans Klok tekent tienjarig contract in Las Vegas: 'De American Dream'
In 2007 was Hans Klok al eens in Las Vegas, maar volgend jaar begint zijn Amerikaanse droom pas echt. Hij heeft een tienjarig contract getekend bij het MGM-casino voor twee shows per dag, zes dagen per week. "Ik heb over de hele wereld gezworven. Wat wil ik nog?"

Lex in de regio: onverwachte kerstgroeten en de paus van Leeuwarden
Lex duikt weer in het lokale nieuws, met vandaag: onverwachte kerstgroeten! Met een wervelende lichtshow van de hulpdiensten van Twente, de zingende trambestuurders bij RET Rotterdam, de nieuwe kersthit van Marijke Helwegen en de paus van Leeuwarden

Nieuwe Douwe Bob-album: "Persoonlijker dan dat ik soms had moeten zijn"
Douwe Bob zijn nieuwe album 'The Shape I'm In' is nog maar net uit, maar nu al genomineerd voor twee Edisons. "Het was net uit met mijn vriendin. Dit deed zo ontzettend veel pijn. Dus toen ben ik gaan schrijven zoals ik nooit heb geschreven. Toen ik een relatie met mijn ex had was ik een ontzettende lul.'

Week van Patty: Meghan Markle, Roxeanne Hazes en Frekkel
Als Koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven, maar toch is ze steeds weer verbaasd, verheugd of ontroerd over alles wat ze tegenkomt in de media. Met deze week: Patty wint Het Perfecte Plaatje, Meghan Markle, Roxeanne Hazes en Frekkel.

Davina Michelle - What About Us
Davina Michelle zingt een prachtige versie van 'What About Us'. Vorig jaar bracht Davina een cover uit van deze Pink-hit. Pink was destijds zeer onder de indruk en zei dat het beter was dan haar eigen versie.

Davina Michelle: 'Dit jaar is echt een achtbaan'
Wat een topjaar heeft Davina Michelle! Haar optreden in Beste Zangers is meer dan negen miljoen keer bekeken, ze is de hoogste binnenkomer in de Top 2000 en heeft met haar nummer één-hit 'Duurt te lang' een record gevestigd. "Hoe gebeurt het allemaal?", vraagt Davina Michelle zich af. "Het is echt heel vet!"

Davina Michelle in voorprogramma Pink: "Ik sta helemaal te trillen, wat vet!"
Het is een droom voor Davina Michelle die uitkomt: ze staat in het voorprogramma van Pink. De zangeres kan het goed nieuws niet te geloven. "Ik sta helemaal te trillen. Wow, is het echt waar? Ik ben helemaal van mijn apropeau."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Douwe Bob Posthuma, Hans Klok, Patty Brard en Gerard Joling te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 80 werd uitgezonden op vrijdag 21 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie