Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Late Night

15-1-2019

| 1242 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Rowwen Hèze - De Peel in Brand
Dit zag je niet op televisie! Tijdens de commercial break speelt Rowwen Hèze het nummer De Peel in Brand. Hoewel het nummer voor het eerst al in 1986 te horen was, is het nummer pas in 2005 op single uitgebracht.

Lieke van Lexmond helpt families in make-over programma
In het nieuwe RTL4-programma Het Zit In De Familie helpt Lieke van Lexmond complete families aan een make-over. Met een plastisch chirurgische ingreep komen de families van een storende familiekwaal af. "Wij zijn een soort van laatste redmiddel."

Rowwen Hèze's Jack Poels brengt ode aan Limburg
In Dialect Dinsdag brengen artiesten uit alle windstreken van Nederland een muzikale ode aan hun streektaal. We trappen af met Rowwen Hèze-zanger Jack Poels. Poels: "Ik prijs mij gelukkig dat ik met deze taal ben geboren."

Jack Poels - Licht op de Lakens (Cat Stevens - Morning Has Broken)
Jack Poels (Rowwen Hèze) brengt met Licht op de Lakens een muzikale ode aan het Limburgs. Het nummer is een Limburgse vertaling van Morning Has Broken van Cat Stevens.

Limburg in één minuut met Lex Uiting en Chantal Janzen
Wat is er nou zo bijzonder aan Limburg, de parel van het zuiden? Verslaggever Lex Uiting stelt de provincie voor waarin hij geboren is. Ook Chantal Janzen is trots op 'haar' Limburg.

Lex in de regio: IJspret, de Stint en heksenopleiding
Lex Uiting duikt ook in het nieuwe jaar in het regionieuws. Met vandaag ijszwemmen in Bodegraven, in Montfoort krijgt de Stint een tweede leven, in Rotterdam houdt Hunkemöller een fabrieksverkoop en in Weert kun je een opleiding volgen tot heks.

Kaj Gorgels: van YouTuber tot Expeditie Robinson-presentator
De carrière van Kaj Gorgels gaat als een speer. Online was Kaj al populair, maar ook op televisie is hij niet meer weg te denken. In 2017 was hij deelnemer aan Expeditie Robinson, afgelopen week is bekend geworden dat hij Dennis Weening gaat opvolgen als presentator van het survivalprogramma. "Het is bizar. Meedoen is al onwerkelijk, twee jaar later presenteer ik het, dat had ik helemaal niet zien aankomen."

Kaj Gorgels: 'Mijn vader gebruikte de fles als medicijn'
Kaj Gorgels verloor op zeventienjarige leeftijd zijn vader aan een hersenbloeding. "Bij mijn vader was het glas altijd halfleeg. Hij gebruikte de fles als medicijn." Kaj: "Het was triest om te zien dat we hem niet konden helpen."

Toekomst vissers onzeker door Brexit: 'Moet ik mijn zoon dit aan doen?'
Al vier generaties vist de familie Vonk op Britse wateren, maar bij een harde Brexit mogen ze daar geen schol of tong meer vangen. Vissers Cor Vonk en Job Schot keken vanavond vol spanning naar de Brexit-stemming.

Brits parlement stemt tegen brexitdeal, mag de premier blijven?
De Britse premier Theresa May heeft vanavond een historische nederlaag geleden. 432 parlementariërs stemden tegen haar brexitdeal. Volgens correspondent Lia van Bekhoven zal ze later deze week plan B presenteren, maar zal de inhoud daarvan niet heel erg afwijken. Volgens Van Bekhoven is de kans klein dat de nederlaag May de kop gaat kosten.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jack Poels, Kaj Gorgels, Lieke van Lexmond, Chantal Janzen en Lia van Bekhoven te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie