Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 8

Aflevering 8

RTL Late Night

23-1-2019

| 465 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Johnny de Mol en Glen Faria bundelen krachten voor Het Vergeten Kind
Johnny de Mol en Glen Faria hebben de handen ineen geslagen en zijn samen de studio ingedoken om het nummer 'Je Bent Niet Alleen' op te nemen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Johnny de Mol en Glen Faria - Je Bent Niet Alleen
Johnny de Mol en Glen Faria zingen hun single 'Je Bent Niet Alleen'. Het nummer is speciaal opgenomen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Jongerenraad Het Vergeten Kind: 'Mijn kindertijd heb ik niet gehad'
Die jongeren van Stichting Het Vergeten Kind vertellen over hoe het is om zo vaak te moeten verhuizen. Maaike, Nickolay en ZoŽ vertellen wat ze de afgelopen jaren hebben meegemaakt. "Ik belandde op mijn zestiende in een daklozenopvang."

Week van Marloes: Gaan we er allemaal wel echt financieel op vooruit?
Politiek verslaggever Marloes Lemsom checkt of de belofte van de politiek waar is; gaan we er op ons loonstrookje allemaal op vooruit dit jaar? Marloes gaat de Haagse markt op en vraagt op het Binnenhof aan de oppositie of we onder de streep echt meer overhouden.

Martijn Zegt Sorry: Bloedmaan, Wie is de Mol en Heel Holland Bakt
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Met deze week: de 'zeldzame' bloedmaan, een plunderende Wie is de Mol?-opdracht en Heel Holland Bakt-afvaller Cas.

Paleontoloog Anne Schulp over de populariteit van dinosaurussen
De Nederlandse paleontoloog Anne Schulp reist de hele wereld rond op zoek naar de resten van dinosaurussen. "Er zit toverkracht in dinosaurussen. Het zijn de draken die echt bestaan hebben."

Osse Burgemeester Wobine Buijs bekroond tot beste lokale bestuurder
Wobine Buijs, de burgemeester van Oss, is uitgeroepen tot beste lokale bestuurder van het land. Het is met name haar optreden tijdens en na het spoorwegdrama met de Stint dat diepe indruk heeft gemaakt. Buijs vertelt over de bewust dag: "Ik was aan het werk, toen opeens de telefoon ging. Ik hoorde dat er een ongeluk was gebeurd met een bakfiets bij een spoorovergang."

Wobine Buijs moest ouders inlichten over bakfietsdrama Oss
Wobine Buijs, de burgemeester van Oss, vertelt over het inlichten van de ouders omtrent het bakfietsdrama in Oss. Het was toen al duidelijk dat het om een vreselijk ongeluk ging. "Ik moest voor de ouders staan."

In deze uitzending van RTL Late Night was Johnny de Mol te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 23 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie