Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 5

Aflevering 5

RTL Late Night

18-1-2019

| 731 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

The Voice-Ginger brengt ode aan zijn vader met eerste single
Hoewel The voice of Holland-kandidaat Ginger afviel tijdens The Battles, heeft hij een platencontract gescoord bij de wereldberoemde Mr. Probz.. Ginger vertelt openhartig over het vinden van zijn vader op de grond na een beroerte en over zijn depressie. Hij zingt zijn eerste single Papa voor zijn vader in het publiek.

Ginger - Papa
Ginger (The Voice of Holland) met zijn debuutsingle Papa. Het nummer heeft hij speciaal voor zijn vader geschreven, die ook in het publiek aanwezig is.

Lex in de regio: Stef Stuntpiloot, bakker Joost en Wim DaniŽls' carnavalsknaller
Lex Uiting jaagt de hele week op de opvallende verhalen uit streken en windhoeken, die het landelijke nieuws nťt niet haalde. Zo wordt er in het Brabantse Uden een levensgrote editie van Stef Stuntpiloot gespeeld, deelt bakker Joost broodjes uit en heeft Wim DaniŽls een carnavalskraker geschreven over de bekendste Brabantse afscheidsgroet.

Diederik Jekel met de hoogtepunten van techbeurs CES
Hoe ziet onze toekomst eruit? Gaan we vliegend naar ons werk? Hoeven we nooit meer te koken? Op het grootste jaarlijkse techfestival CES in Las Vegas krijgen we een aardige indruk van de toekomst. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel deelt zijn favoriete gadgets.

De top 5 CES-gadgets van Diederik Jekel
Wetenschapsjournalist Diederik Jekel toont zijn vijf favoriete gadgets die zijn gepresenteerd tijdens het jaarlijkse techfestival CES. Het buigzame mobieltje wordt volgens Diederik populair. "Wij gaan steeds meer ťťn worden met ons mobieltje." Maar de grote favoriet is een hele dunne laptop: "Hij is gewoon mooi."

Week van Patty: Linda de Mol, Wendy van Dijk en Gordon
Als Koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven, maar toch is ze steeds weer verbaasd, verheugd of ontroerd over alles wat ze tegenkomt in de media. Deze week stond in het teken van de mediatrasfers. Zo gingen Wendy van Dijk en Linda de Mol naar Talpa. Maar ook de ruzie tussen Gordon en Angela de Jong wist de gemoederen bezig te houden.

John van den Heuvel maakt onthullende Holleeder-documentaire
In de Videoland-documentaire Moorddossier Holleeder praat John van den Heuvel met slachtoffers van Holleeder. Zo doet Sonja Holleeder voor het eerst haar verhaal. Ook April van der Bijl, de dochter van Thomas van der Bijl vertelt openhartig over haar situatie.

Sonja Holleeder voor het eerst aan het woord
In de documentaire Moorddossier Holleeder van John van den Heuvel spreekt Sonja Holleeder voor het eerst (onherkenbaar) op camera over haar leven met en de moord op Cor van Hout.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Diederik Jekel, Patty Brard, Cor van Hout, John van den Heuvel, Linda de Mol, Thomas van der Bijl, Wendy van Dijk en Wim DaniŽls te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 18 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie