Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Late Night

14-1-2019

| 853 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Hij is een Zij: lange transitie vol ups en downs
Jan Kooijman presenteert het vierde seizoen van het KRO-NCRV programma Hij is een Zij. In de zesdelige serie volgt hij acht jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. Hij volgt onder meer de 20-jarige Kess. "Ik denk dat ik veel jongeren help door mee te doen aan dit programma."

Week van Fien: You, Bohemian Rhapsody, The Favourite
Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in 'De Week van Fien'. Met deze week: de veelbesproken nieuwe Netflix-serie You, Queen-kaskraker Bohemian Rhapsody en Oscarfavoriet The Favourite.

Gouden glorie voor Kai Verbij en Antoinette de Jong
In het Italiaanse Collalbo was met drie Europees kampioenen het Wilhelmus tot drie keer toe te horen. Aan tafel: de snelste man van Europa, sprintkampioen Kai Verbij, en de Europees kampioen allround Antoinette de Jong. Vroeger als klein meisje keek de Jong naar Ireen Wst op tv, nu heeft ze haar verslagen.

Terug in de tijd met Kai Verbij en Antoinette de Jong
We gaan met Kai Verbij en Antoinette de Jong terug in de tijd! De twee schaatsers gaan way back en kijken naar oude beelden van zichzelf. Antoinette vindt de beelden confronterend: "Je ziet een heel ander persoon dan je nu ziet."

Lex in de regio: I Amsterdam, het Instagram-Ei en de Gooische Rotterdammer
Van de meest noordelijke locatie van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Onze verslaggever Lex Uiting duikt ook in 2019 in het regionale nieuws. Wat is hem opgevallen?

Wat doet de tape van Peter R. de Vries met de Holleeder-zaak?
Vandaag werd Peter R. de Vries als getuige gehoord in het Holleeder-proces over een telefoongesprek met Willem Holleeder. Als reactie op deze tapes heeft Nico Meijering, de advocaat van Dino S., laten weten dat zijn clint in de rechtszaak tegen Holleeder wil getuigen.

Nico Meijering: 'Holleeder wilde mij laten omleggen.'
Advocaat Nico Meijering heeft Willem Holleeder n keer ontmoet. Hij had betrouwbare informatie gekregen dat Holleeder hem wilde laten omleggen. "Hij wilde mij vermoorden omdat hij het niet zo leuk vond dat ik voor Dino Soerel optrad."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Kooijman en Nico Meijering te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!