Adverteren


Adverteren op TVblik

Op TVblik zijn er vele advertentiemogelijkheden waardoor u uw product optimaal kunt promoten bij uw doelgroep. Op deze pagina lichten wij deze advertentiemogelijkheden toe. Demografie en Statistiek biedt u een uitgebreid inzicht in statistieken van TVblik en demografische verdeling van onze gebruikers. Bij Advertentieformaten en mogelijkheden vindt een overzicht en voorbeelden van alle mogelijkheden ten aanzien van de advertenties die op TVblik kunnen worden geplaatst. Er zijn diverse targetingsmorgelijkheden wanneer u adverteert op TVblik, deze mogelijkheden worden uiteengezet bij advertentietargeting. De tarieven die wij hanteren om op TVblik te adverteren vindt u terug bij tarieven. Heeft u interesse om te adverteren op TVblik of wilt aanvullende informatie neem dan contact met ons op.

TVblik, je blijft kijken!

TVblik is in 2007 van start gegaan. In de basis was TVblik een platform waarop het totale online televisieaanbod op eenvoudige wijze was terug te vinden. Al gauw werden de functionaliteiten van TVblik uitgebreid, met onder andere: een televisieforum, de dossiers met televisieoverzichten per bekende Nederlander, persoonlijke overzichten, wekkers en een tvgids. Al deze uitbreidingen zorgen er voor dat de uitzendingen zo gemakkelijk mogelijk te vinden zijn. Tegenwoordig worden er dagelijks ongeveer honderd uitzendingen aan TVblik toegevoegd, zijn er meer dan 38.000 dossier van bekende Nederlanders en wordt TVblik maandelijks gebruikt door meer dan 1 miljoen unieke gebruikers!
terug

Demografie & Statistiek

terug

Advertentieformaten & mogelijkheden

De standaard advertentieformaten op TVblik zijn de leaderboard en de rectangle, deze banners zijn beide op bijna alle pagina’s terug te vinden. Op de positie van de rectangle kan ook een halfpage-ad worden geserveerd. En vanuit de positie van de leaderboard kan ook een billboard worden geserveerd. Om een optimale aandacht te vestigen op uw product kunt u ook nog kiezen voor de Takeover.

Formaten
• Rectangle336x280 of 300x250
• Leaderboard720x90
• Halfpage-ad300x600
• Billboard970x250
• Takeover(formaten in overleg)
• Floor-ad(formaten in overleg)


Voorbeelden van banners en posities op TVblik
terug

Targeting

De kracht van adverteren op TVblik is dat uw advertenties kunnen worden gekoppeld aan bepaalde televisieprogramma’s, bepaalde televisierubrieken of aan bepaalde thema- of persoonsdossiers.
Zo biedt TVblik, een doe-het-zelf keten, de mogelijkheid om te adverteren bij klusprogramma’s. Ook biedt TVblik de mogelijkheid om ter promotie van een nieuw autotype te adverteren bij de autoprogramma’s. Maar ook is het mogelijk om met een pensioenproduct te adverteren bij uitzendingen van diverse programma’s waar er aandacht wordt besteed aan pensioenen. Het is zelfs mogelijk om uw advertenties te koppelen aan bepaalde personen (bekende Nederlanders). Denk hierbij aan de huidige Bol.com campagne die bij vele TVblik persoonsdossiers de boeken, dvd’s en CD’s aanbiedt van de desbetreffende bekende Nederlander.

Daarnaast kunt u vanzelfsprekend ook targetten op de reguliere demografische en geografische targetingselementen.
terug

Tarieven


Aangezien de advertentiemogelijkheden op TVblik zo divers zijn, zowel qua advertentieformaten, als targeting en campagneomvang, communiceren wij onze advertentieprijzen alleen op basis van concrete campagneverzoeken. Heeft u interesse om op TVblik te adverteren neem dan contact met ons op. Graag vernemen wij wat uw concrete advertentie wensen zijn. Wij nemen dan spoedig contact met u op, om u een zeer scherp campagnevoorstel aan te bieden.
terug

Contact

Heeft u aanvullende vragen, of interesse in adverteren op TVblik, laat een bericht achter via onderstaand contactformulier

E-mailadres *
Aan
Onderwerp