Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 79

Aflevering 79

RTL Late Night

20-12-2018

| 619 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Sazz Leonore - Have Yourself A Merry Little Christmas
Dit zag je niet op televisie: tijdens de commercial break zong jazz-zangeres Sazz Leonore een speciale versie van Have Yourself A Merry Little Christmas.

Sazz Leonore - Santa Claus is coming to Town
Jazz-zangeres Sazz Leonore heeft de kerstklassieker Santa Claus is coming to Town in een speciaal jazz-jasje gestopt.

Marco Borsato: 'De Kuip is onevenaarbaar'
Marco Borsato wordt vrijdag 52 jaar en kan terugkijken op een topjaar. Een succesvolle tour, vijf topshows in Koninklijk Theater Carré en volgend jaar staat hij maar liefst vier keer in De Kuip. Marco ging er niet direct vanuit dat hij de Kuip zou uitverkopen: "Zo vanzelfsprekend is succes niet."

Jarige Marco Borsato verklapt artiest voor Kuip-concerten: M..?
Marco Borsato is vrijdag jarig en dat moet gevierd worden met champagne! Tijdens het feestmoment trakteert Marco Borsato de tafel en het publiek. Hij verklapt een artiest die volgend jaar tijdens zijn concerten in de Kuip ook op het podium zal staan: Maan.

Marco Borsato verkoopt zelf kaarten via telefoon: 'Hele openbaring'
Voor zijn concerten in de Kuip kroop Marco Borsato zelf achter de telefoon om kaarten te verkopen aan zijn fans. Ondanks dat hij zijn naam noemt, geloven mensen het vaak niet dat ze echt hem aan de lijn hebben. Marco: "Mensen delen hele persoonlijke verhalen."

Buurtpreventieapps zorgen voor ruzie in de buurt
In Nederland zijn 8000 geregistreerde buurtapps, maar dat gaat niet overal zonder problemen. In Hoofddorp ging het helemaal mis tussen beheerder Yolanda en haar app groepsleden. "Ik ben er uitgegaan omdat er constant geruzie was." Advocaat Peter Schouten: "Er wordt ook veel geroddeld in de app."

Tip voor Twan: J. Balvin
Elke week heeft FunX-dj Fernando Halman een muzikale tip meegenomen voor Twan. Deze week: J. Balvin - Raggaeton. Twan is heel blij met de tips: "Je hebt mijn playlists de afgelopen weken flink verrijkt."

Week van Fernando: Oasis, Ed Sheeran, kerstmuziek en de tip voor Twan
Elke donderdag gidst Fernando Halman ons door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Met vandaag: de Gallagher-broers van Oasis blijven ruzie maken, Ed Sheeran is de enige niet-rapper in de Spotify Top 10, kerstmuziek, en de tip voor Twan: J. Balvin met Reggaeton.

Celeste treedt in voetsporen van moeder Goedele Liekens
Céleste Cockmartin is dochter van de bekende seksuoloog en psycholoog Goedele Liekens, en treedt nu in de voetsporen van haar moeder. Ze is momenteel te zien in het Belgische programma Bloed, Zweet en Luxeproblemen, waarmee ze met vijf andere jongeren van Bekende Vlamingen naar Sri Lanka en Ghana is afgereisd. "Het was een heftige reis, ik ben blij dat ik mee heb gedaan."

Dochter van Goedele Liekens naar Afrika: 'Natuurlijk ben je ongerust'
Goedele Liekens nam haar dochters vroeger mee op reis voor de Verenigde Naties." Dochter Céleste was destijds 8: "We werden op een gegeven moment omsingeld door dorpelingen. Ze riepen dat ze ons wilden afmaken." Dit jaar ging Céleste zelf naar Afrika. Goedele was ongerust, maar vond tegelijk dat er teveel veiligheidsmaatregelen werden genomen.

Peter Schouten: 'Gestalkte vrouwen zoals Humeyra moeten beter worden beschermd'
In Rotterdam namen honderden mensen vandaag afscheid van de zestienjarige Humeyra, die dinsdag bij haar school is doodgeschoten. Vermoedelijk door haar ex-vriend. Advocaat Peter Schouten staat veel stalking-slachtoffers bij en wil dat er meer wordt gedaan om vrouwen die worden gestalkt te beschermen. Schouten: "Dit is een veel te groot probleem en vrouwen zouden normaal door het leven moeten kunnen."

Goedele Liekens: 'Ik had last van een vasthoudende stalker'
Seksuoloog Goedele Liekens heeft last gehad van een vasthoudende stalker die briefjes door haar brievenbus stopte. De stalker leefde waarschijnlijk dichtbij in de buurt: "Wat een leuke jurk had je aan laatst, die hing nu in je tuin. Stalker dacht dat hij ooit een relatie met mij zouden krijgen."

Britt (19) en baby Yassin eindelijk weer terug in Nederland
Britt (19) en baby Yassin zijn na vier maanden Egypte eindelijk weer terug in Nederland. Verslaggever Lex Uiting ging in september bij de kersverse moeder op bezoek: "Niemand weet nog wat er gebeurd is. Misschien een man die zich gemeld heeft of de autoriteiten hebben zich over hun kersthart gestreken."

In deze uitzending van RTL Late Night was Marco Borsato te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 20 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie