Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 78

Aflevering 78

RTL Late Night

19-12-2018

| 642 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Josylvio meest gestreamde artiest: 'Dit jaar is gewoon in een flits gegaan'
Josylvio is de meest gestreamde artiest in Nederland op Spotify en heeft ook nog eens twee nummers in de top tien meest gestreamde nummers (Catch-up, Hey Meisje). Catch-Up is daarnaast met ruim 21 miljoen views de meest bekeken muziekvideo van 2018 op YouTube.

Josylvio: 'Mijn moeder betekent alles voor mij'
Josylvio treedt met zijn muzikale carrière in de voetsporen van zijn moeder. "Mijn moeder betekent alles voor mij. Zonder mijn familie zou ik niet zijn wie ik nu ben."

Week van Marloes: de hete politieke hangijzers voor 2019
In de laatste 'Week van Marloes' van 2018 blikt politiek verslaggever Marloes Lemsom vooruit op het politieke jaar van 2019. Hoe ziet de toekomst van Mark Rutte eruit en haalt het kabinet het einde van het jaar? Marloes: "Kans is zestig procent dat het kabinet het niet haalt."

VanMoof: 'Hoe kunnen we fietsen ontwerpen zodat iedereen wil fietsen?'
Het van oorsprong Nederlandse bedrijf VanMoof verovert de wereld. Broers Taco en Ties Carlier zijn de ontwerpers van de fietsen. "Als we er een internationaal bedrijf van willen maken, dan moeten we ook internationaal gevestigd zijn."

VanMoof gebruikt slim systeem om fietsendiefstal tegen te gaan
"Diefstal is wereldwijd het grootste issue bij fietsen, behalve in Taiwan", vertellen Taco en Ties Carlier. Bij hun VanMoof-fietsen maken ze gebruik van verschillende technologieën om fietsdiefstal tegen te gaan. Zo hebben ze zelfs speciale bike hunters die gestolen fietsen opsporen en terug proberen te brengen.

Martijn zegt Sorry: Nederlanders die zich vergissen en Maroeska uit Heel Holland Bakt
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Deze week: Nederlanders die zich vergissen, Boer Marnix, Twan Huys vindt het gerecht van een chef-kok toch niet zo lekker, en Maroeska uit Heel Holland Bakt.

Annette Gerritsen: 'Ik vind een Ireen Wüst een hele mooie sportvrouw'
Annette Gerritsen en Ireen Wüst kennen elkaar al sinds ze als tieners samen aan het schaatsen waren. Annette heeft als documentairemaker Ireen een jaar lang gevolgd in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2018. "Ireen Wüst had zich nog niet gekwalificeerd, maar haar ouders hadden de tickets al besteld."

Josylvio: 'Expeditie Robinson trok mij uit mijn hectische leven'
Rapper Josylvio: "Ik heb een hectisch leven. Als je daar uit wordt getrokken, besef je wat het allemaal heeft gedaan." De rapper stapte overigens na een paar dagen uit zichzelf uit de Expeditie.

Expeditie Robinson 2018: 'Je leeft in een afgesloten bubbel'
Wie wint Expeditie Robinson 2018? Er zijn nog drie deelnemers over: oud-hordeloper Gregory Sedoc, boer Jan Bronninkreef en studente Dominique Hazeleger. Wie de winnaar is willen ze niet zeggen, want anders moeten ze een boete van 50.000 tot 100.000 euro betalen.

Boer Jan Bronninkreef: 'Ik wilde al vanaf 2000 meedoen aan Expeditie Robinson'
"Vanaf 2000 had ik al het idee, wat vet zou het zijn om mee te doen. Ik was heel benieuwd hoe ik zou functioneren in de Expeditie", vertelt boer Jan Bronninkreef. Hij bereidde zich heel goed voor op Expeditie Robinson. "Je wilt als boer wel een banaan van een kokosnoot kunnen onderscheiden."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gregory Sedoc en Annette Gerritsen te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie