Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 6

Aflevering 6

RTL Late Night

21-1-2019

| 617 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Coosje en Ernst Daniël Smid gaan samen het theater in
Sommige Nederlandstalige muziek roept zulke mooie herinneringen op dat ze voor altijd een plekje verdienen in ons collectief geheugen. Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje gaan samen het theater in en vertellen aan welke muziek zij warme herinneringen hebben.

Ernst Daniël en Coosje Smid - Liefde van Later & Op een mooie Pinksterdag
Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje gaan binnenkort samen het theater in om warme herinneringen te delen aan Nederlandstalige muziek. Vanavond geven ze een voorproefje met een medley van Liefde van Later en Op een mooie Pinksterdag.

Week van Fien: Sex Education, Disney en Green Book
Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in 'De Week van Fien'. Met deze week: de Netflix-serie Sex Education, Disney brengt live action-remakes uit van klassieke tekenfilms en Green Book verdient volgens Fien een Oscar.

W-Series als opstapje naar Formule 1 voor Stéphane Kox?
Stéphane Kox is één van de 55 vrouwen die zich kan kwalificeren voor dé raceklasse voor vrouwen: de W-Series. In vier dagen kwalificeren zich uiteindelijk achttien vrouwen zich voor de W-Series. Ziet Stéphane het als opstap naar de Formule 1? "Iedere coureur wil in de Formule 1 racen. Je moet echter reële doelen stellen. De Formule 1 is ver weg."

Autocoureur Stéphane Kox: 'Racen is mij met de paplepel ingegeven'
Snelheidsduivel Stéphane Kox, dochter van professioneel coureur Peter Kox, gaat vol voor de W-Series: een nieuwe raceklasse voor vrouwen. Het zou de opstap naar de Formule 1 kunnen zijn. Racet ze in de toekomst tegen Max Verstappen? "Als vrouw vecht je tegen een vooroordeel: vrouwen kunnen niet autorijden of parkeren."

Minimumleeftijd voor tatoeages naar 20 jaar?
Het laten zetten van een tattoo wordt steeds normaler. Vroeger was het voor stoere zeelui, tegenwoordig voor iedereen. Is de leeftijdsgrens van zestien jaar alleen niet veel te laag? Verslaggever Lex Uiting doet onderzoek. Een Rotterdamse echtpaar gaat met hun project Dag Tattoo, Hallo Baan langdurig werklozen gratis van hun zichtbare tatoeages afhelpen.

'Asielkinderen krijgen onterecht hoop door nieuws over kinderpardon'
Het kinderpardon zorgt voor spanning binnen het kabinet. De VVD wil niets veranderen, de CDA wil de regels versoepelen, terwijl de ChristenUnie helemaal geen asielkinderen meer wil uitzetten. In totaal zijn er meer dan zevenhonderd asielkinderen die al meer dan vijf jaar in Nederland wonen. Politiek verslaggever Marloes Lemsom praat ons bij.

Weerman Dennis Wilt: 'Er komt een 16de Elfstedentocht'
In 1997 was de laatste Elfstedentocht en de vraag is of er ooit nog een nieuwe tocht zal komen. Elfstedentochtkenner Jurryt van de Vooren: "Ik weet niks, ik hoop van wel. Ik ga er vanuit dat er een zestiende komt." Weerman Dennis Wilt is stelliger: "Hij komt nog wel."

Schaatskoorts slaat toe: 'Sneeuw is grote spelbreker'
Koning Winter is weer in het land en dus slaat de schaatskoorts weer toe. Overal in Nederland begeven zich durfals op het dunne ijs, terwijl vanavond in Haaksbergen de eerste marathon op natuurijs plaatsvindt. Weerman Dennis Wilt en Jurryt van de Vooren vertellen ons of de winterpret blijft aanhouden.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ernst Daniël Smid, Peter Kox, Dennis Wilt en Jurryt van de Vooren te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 21 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie