Programma
Kook mee met MAX

Kook mee met MAX

5
Kook mee met MAX is een kookprogramma bij Omroep MAX. Sandra Ysbrandy en Mounir Toub laten ons afwisselend zien hoe je op een makkelijke manier een zeer verrassend gerecht kunt maken. De recepten die ze gebruiken zijn heel eenvoudig en je hebt geen dure ingrediënten of bijzondere apparaten nodig. Sandra en Mounir gebruiken ook graag seizoensproducten en producten van eigen bodem. Ze helpen ons bij de belangrijkste vraag van de dag; Wat eet ik vanavond?
  • Kook mee met MAX

    770 x bekeken | 10-6-2019
    Kook mee met MAX - Kruidige tabouleh met sardines
    5
    Tabouleh komt uit de Libanese keuken. Het is een salade met een aantal basis ingrediënten zoals bulgur, tomaat en peterselie. De dressing bestaat doorgaans uit olijfolie met citroensap, maar u kunt er natuurlijk... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    614 x bekeken | 6-6-2019
    Kook mee met MAX - Zuurkoolwraps met lamsballetjes en hummus
    5
    Zuurkool klinkt als echte winterkost. Maar dat u veel meer kunt met zuurkool, blijkt uit dit recept. Mounir maakt zuurkoolwraps met lamsballetjes en hummus. Wraps met een oosters tintje. De presentatie was in handen... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    890 x bekeken | 5-6-2019
    Kook mee met MAX - Vegetarische Wellingtonpakketjes met groene aspergesalade
    5
    Dit keer geen beef Wellington, maar een vegetarische variant. Want groenten kunt u heerlijk verpakken in bladerdeeg met een champignonmengsel. Sandra maakt vegetarische Wellingtonpakketjes met een groene aspergesalade. ... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    596 x bekeken | 4-6-2019
    Kook mee met MAX - Quinoa-rettichsalade met ricotta-chilisaus
    5
    Rettich komt uit de radijsfamilie. Het is wat scherper van smaak, maar niet zo scherp als de radijs. U kunt het rauw eten, maar het is ook heerlijk uit de oven. Mounir verwerkt de rettich in een quinoa-rettichsalade met... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    769 x bekeken | 3-6-2019
    Kook mee met MAX - Romige varkenshaas en schorseneren
    4
    Schorseneren waren vergeten groenten, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. We eten het steeds vaker. Sandra combineert de schorseneren met romige varkenshaas en krieltjes. Dat wordt smullen! De presentatie was in... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    747 x bekeken | 30-5-2019
    Kook mee met MAX - Stamppot met geraspte courgette en zalm
    5
    Stamppot kunt u op veel manieren maken. Traditioneel is het een wintergerecht met als basis aardappels en een koolsoort. Maar de stamppot heeft de keuken ook buiten de winter veroverd. Mounir maakt een stamppot met... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    605 x bekeken | 29-5-2019
    Kook mee met MAX - Bonen-enchilada's met avocado pico de gallo
    5
    Pico de gallo is een Mexicaanse saus. De basis bestaat uit in stukjes gesneden tomaat, groene paprika en ui. Wilt u de pico de gallo pittig, dan kunt u er een pepertje aan toevoegen. Voor een frisse smaak, kunt u er een... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    775 x bekeken | 28-5-2019
    Kook mee met MAX - Pasta met spinazie-gorgonzolasaus en kipschnitzel
    5
    Om de pasta op smaak te brengen, gebruikt Mounir gorgonzola en room met spinazie. De gorgonzola heeft een pittige smaak, die zich heel goed laat combineren met de pasta en de spinazie-roomsaus. Mounir serveert het... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    722 x bekeken | 27-5-2019
    Kook mee met MAX - Rode biet-geitenkaasquiche met spinaziesalade
    5
    Rode bieten en geitenkaas zijn een bijzonder goede combinatie. Het zoete en zachte van de bieten laat zich perfect combineren met de uitgesproken smaak van geitenkaas. Sandra verwerkt de rode biet en geitenkaas in een... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    864 x bekeken | 23-5-2019
    Kook mee met MAX - Quiche met asperges en gerookte kip
    6
    Een quiche is een ideaal gerecht om alles wat u lekker vindt samen te laten komen. Omdat het aspergeseizoen weer van start is gegaan, maakt Mounir een quiche met asperges en gerookte kip. De presentatie was in handen... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    769 x bekeken | 22-5-2019
    Kook mee met MAX - Witte kool-aardappelsalade
    5
    Een dag geen vlees of vis, daar is niets mis mee. Een goede vervanger is dan tempeh. Tempeh heeft van zichzelf niet veel smaak, maar het neemt makkelijk de smaak van het gerecht aan. Sandra marineert de tempeh in... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    825 x bekeken | 21-5-2019
    Kook mee met MAX - Runderstoof met rode linzen en couscous
    5
    Een stoof klinkt al snel als een stoofpotje dat heel lang op het vuur moet staan. Maar deze niet, want de runderreepjes zijn snel gaar. Het vlees moet alleen maar even stoven om extra smaak te krijgen en zodat de linzen... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    826 x bekeken | 20-5-2019
    Kook mee met MAX - Groene spaghetti met mosterdzalm
    6
    Groene spaghetti betekent in dit geval niet letterlijk groen, maar groen gekleurd door de groene ingrediënten. Sandra mengt een avocado-saus en courgette door de spaghetti, waardoor het gerecht prachtig groen kleurt. ... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    692 x bekeken | 16-5-2019
    Kook mee met MAX - Savooiekool uit de wok
    5
    Soms hoeft een gerecht helemaal niet ingewikkeld te zijn, om toch heerlijk te smaken. Dit is zo n gerecht. Met een paar eenvoudige toevoegingen, maakt Mounir van savooiekool uit de wok een heerlijk gerecht. De... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    687 x bekeken | 15-5-2019
    Kook mee met MAX - Zelfgemaakte kibbeling met puree en groene groenten
    5
    Kibbeling van de visboer op de markt, we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gegeten. Maar er gaat niets boven eigen gemaakte kibbeling. En dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het knapperige korstje... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    650 x bekeken | 14-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjesstoof met rundervink
    5
    Spruitjes groeien in de oksels van de spruitkool. Ze komen oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. Bij ons is het vooral een wintergroente want ze kunnen goed tegen de vorst. Mounir maakt van de spruitjes een... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    808 x bekeken | 13-5-2019
    Kook mee met MAX - Pasta-ovenschotel met pastinaak en savooiekool
    5
    Kool, kool, en nog eens kool. Het is aan het einde van de winter en begin van de lente nog steeds de ultieme seizoensgroente. Sandra combineert de savooiekool met pastinaak en penne. Doe er een beetje geraspte kaas er... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    558 x bekeken | 9-5-2019
    Kook mee met MAX - Aardperensoep met gehakt-pannenkoekreepjes
    5
    Pannenkoeken worden traditioneel vaak met zoetigheid gegeten. Maar de pannenkoek is ook als hartige maaltijd een heerlijk alternatief. Mounir maakt een pannenkoek met gehakt en doet er crème fraîche met bieslook op. Dat... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    897 x bekeken | 8-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjessoep met geitenkaas-spekjesspread op roggebrood
    5
    Spruitjes zijn op vele manieren te bereiden: gekookt, uit de oven of als salade. Keuze genoeg. En dat er met spruitjes meer dan genoeg te variëren valt, laat Sandra zien met deze spruitjessoep. Ze serveert er roggebrood... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    581 x bekeken | 7-5-2019
    Kook mee met MAX - Koolraap-pastasalade met krokante visburger
    5
    Koolraap ouderwets en eenzijdig? Daar denkt Mounir heel anders over. Hij doet de koolraap eerst in de oven waardoor hij heerlijk van smaak wordt en mengt hem vervolgens door de pasta. En voilà, dan heeft u een... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    789 x bekeken | 6-5-2019
    Kook mee met MAX - Spruitjessalade met roquefortdressing
    5
    Tempeh wordt gemaakt van soja en komt van origine uit Indonesië. In Indonesië is het een onderdeel van de Indonesische keuken, bij ons is het vooral bekend als een vleesvervanger. Door de neutrale smaak is het ideaal om... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    778 x bekeken | 2-5-2019
    Kook mee met MAX - Tagliatelle met biefstuk in roomsaus
    5
    Er is nog altijd veel discussie over of diepvriesgroenten net zo gezond zijn als verse groenten. In veel gevallen gaat er niets boven vers, maar doperwten uit de vriezer zijn lekker, ideaal om mee te koken en altijd... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    831 x bekeken | 1-5-2019
    Kook mee met MAX - Boerenkoolsoep met gorgonzola-drie-in-de-pan
    5
    Boerenkool is niet alleen lekker als stamppot, het is ook een echte smaakmaker voor een heerlijke soep. Sandra serveert er drie-in-de-pan bij. Maar dan niet met zoete, maar hartige met gorgonzola. De presentatie was in... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    692 x bekeken | 30-4-2019
    Kook mee met MAX - Zelfgemaakte vissticks met doperwten in rode saus
    5
    Vissticks zijn op zijn tijd niet te versmaden zo lekker. Bijna iedereen lust ze wel, groot en klein. Maar u kunt ze ook heel eenvoudig zelf maken, dan zijn ze nog lekkerder. Mounir serveert bij de zelfgemaakte vissticks... Bekijk uitzending
  • Kook mee met MAX

    1081 x bekeken | 29-4-2019
    Kook mee met MAX - Snelle coq au vin
    3
    Normaal gesproken heeft een coq au vin ruim de tijd nodig om te garen en op smaak te komen. Maar soms ontbreekt die tijd. Daar heeft Sandra iets op gevonden: een snelle coq au vin. Door de hele kip te vervangen voor... Bekijk uitzending
« 1 . . . 25 26 27 28 29 30 31 . . . 38 »