Uitzending
Kook mee met MAX - Moussaka met zoete aardappel

Moussaka met zoete aardappel

Kook mee met MAX

14-10-2020

| 1427 x bekeken | 0 reacties
5
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we moussaka met zoete aardappel.

Het hoofdbestanddeel van moussaka is aubergine. De moussaka wordt vaak gegeten met gehakt, aardappel en het gerecht wordt overgoten met bechamelsaus. Maar Sandra maakt hem met zoete aardappel en serveert er ricotta in plaats van bechamelsaus bij.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Moussaka met zoete aardappel werd uitgezonden op woensdag 23 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie