Uitzending
Kook mee met MAX - Lamskebab met venkeltzatzik

Lamskebab met venkeltzatzik

Kook mee met MAX

5-10-2020

| 1257 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we lamskebab met venkeltzatziki.

Kebab betekent letterlijk gebakken vlees en wordt gemaakt van of lams-, kalfs- of kippenvlees. Mounir gebruikt lamsgehakt en brengt het op smaak met kaneel-, komijn- en paprikapoeder. De tzatziki maakt hij niet traditioneel met komkommer, maar met venkel.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Lamskebab met venkeltzatzik werd uitgezonden op maandag 14 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie