Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 3-2-2010

3-2-2010

Goedemorgen Nederland

1005 x bekeken | 0 reacties
5
500 Belgen in Tilburgse gevangenis
Gisteren kwam de eersten van in totaal 500 Belgische gevangenen aan in de Willem II-gevangenis in Tilburg. Want onze zuiderburen kampen met een cellentekort. En bij ons staan die cellen leeg. Kosten voor de Belgen: 90 miljoen euro. Stefaan De Clerck, de Belgische minister van Justitie, legt uit.

Kieskompas en kieswinkel voor Almere
Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur ligt Almere onder een vergrootglas. Het is tenslotte één van de twee gemeenten waar de PVV van Geert Wilders meedoet. Om de kiezer bij te staan in zijn keuze, lanceert politicoloog André Krouwel vanavond een Almeers Kieskompas. En burgemeester Annemarie Jorritsma heeft voor haar inwoners een heuse kieswinkel geopend.

Meer dan alleen schaatsen tijdens Winterspelen
Nog negen dagen en dan wordt het nachtbraken. Want dan beginnen de Olympische Winterspelen van Vancouver. En dus praten wij dan vooral over schaatsen, schaatsen en nog eens schaatsen. De man die ons vanuit de Olympic Oval gaat bijpraten, zit hier aan tafel: Mart Smeets.

37e Editie ABN AMRO Tennistoernooi
Maandag vindt voor de 37e keer het ABN AMRO tennistoernooi plaats in Rotterdam. Grote afwezige is deze man. Rafael Nadal. Toernooidirecteur Richard Krajicek wist de Spanjaard te strikken, maar die raakte onlangs geblesseerd. Richard Krajicek legt uit.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 3 februari door de KRO. Te gast waren Mart Smeets en Richard Krajicek. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee