Uitzending
DWDD - 30-3-2010

30-3-2010

DWDD

3041 x bekeken | 0 reacties
9
De hoofdgast van de 40 minuten durende uitzending van dinsdag 30 maart is: André van Duin. Verder te gast zijn: Bert Visscher, Edwin Evers, Ron Brandsteder, Fluitsma & Van Tijn, Ferry de Groot en Joke Bruys. Tafelheer is Joop van den Ende.

André van Duin
Vanavond staat ook de TVDD helemaal in het teken van de hoofdgast André van Duin. De andere gasten: Bert Visscher, Edwin Evers, Ron Brandsteder, Fluitsma & Van Tijn, Ferry de Groot en Joke Bruys zullen hun favoriete Van Duin fragmenten aan ons tonen.

Op 24 juli 1964 doet de jonge André van Duin mee aan de televisietalentenjacht Nieuwe Oogst. Hij wint de hoofdprijs: een optreden in de Willy en Willeke Alberti Show. Nog geen twee maanden later verzorgt Van Duin het voorprogramma voor het legendarische Kurhausoptreden van de Rolling Stones!
André van Duin zit 45 jaar in het vak! Hij brengt twee nieuwe cd's uit onder de naam 'Dubbel'. Op de één staan malle en dolle liedjes en de andere cd staat vol met meer serieuze en ingetogen nummers. André van Duin heeft enorm veel - vooral veel carnalvals - hits op zijn naam staan. In de uitzending van 30 maart komt hij praten over zijn muziek.

André van Duin als Jaap Aap

Jaap Aap is één van de typetjes van André van Duin. In de uitzending van vanavond viert de komiek dat hij 45 jaar in het vak zit! André van Duin zal tevens live in de studio 'Animal Crackers' inspreken. Dit succesvolle videofragmenten-programma was in 1989 te zien bij de TROS. De Jaap Aap show vloeide hier uit voort.

Joop van den Ende
Joop van den Ende begon zijn eerste theaterproducties in de jaren '70. Als tv-producer maakte hij naam met de serie 'Bassie en Adriaan'. Later produceerde hij bekende producties als 'de Soundmixshow', 'Goede Tijden Slechte Tijden', 'Onderweg Naar Morgen' en 'Goudkust'. Joop van den Ende zorgde ervoor dat de musical in Nederland een volwassen genre is geworden.

Vanaf 1999 doet hij het iets rustiger aan vanwege zijn gezondheid. Tegenwoordig is hij President van de Raad van Commissarissen van 'Stage Entertainment', zijn theaterbedrijf.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 30 maart door de VARA. Te gast waren Bert Visscher, Ron Brandsteder, Joop van den Ende, Willeke Alberti, Edwin Evers, Ferry de Groot en André van Duin. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Rolling Stones.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie