Uitzending
DWDD - 6-4-2010

6-4-2010

DWDD

2444 x bekeken | 0 reacties
6
De gasten van de (40 min.) uitzending van dinsdag 6 april zijn: Alexander Klöpping, Boris Veldhuijzen van Zanten, Carlo Boszhard en Irene Moors. Muziek is er van Ralph van Raat en tafelheer is Giel Beelen.

Alexander Klöpping
Alexander Klöpping is entrepeneur. Hij had op zijn zestiende al een eigen internetbedrijf en is tegenwoordig eindredacteur voor de internetsite van Jort Kelder. Hij is een ware Apple adept. Volgens hem gaat de Ipad van Apple de uitgeverijwereld en zelfs de journalistiek veranderen!

Boris Veldhuijen van Zanten
Boris Veldhuijzen van Zanten heeft - nadat hij de Hogeschool voor de Kunsten en in een vroeger verleden de circusschool verliet, talloze internetbedrijven opgezet. Ook startte hij vele internetinitiatieven. Zo is hij momenteel directeur van een bedrijf dat applicaties ontwikkelt om de statistieken van je Twitteraccount bij te houden. En hij initieert de jaarlijkse befaamde 'The Next Web Conference' (dit jaar op 27, 28 en 29 april 2010).

Ralph van Raat
Ralph is een internationaal succesvolle pianist, die exclusief voor de hedendaagse muziek kiest, terwijl een carrière met Beethoven, Liszt en Chopin misschien wel lucratiever zou zijn. Hij heeft talloze prijzen gewonnen, en heeft een exclusieve platendeal dat o.a. een 5-delige Ralph van Raat-box uitbracht. Hij speelde samen met talloze beroemde internationale pianisten. In de tussentijd probeert hij ook nog zijn vliegbrevet te halen. Hoog tijd om kennis met hem te maken!

De TV Kantine
In april start het tweede seizoen van de TV Kantine! In de TV Kantine worden bekende Nederlanders gepersifleerd door Carlo Boszhard en Irene Moors. Na het succes van het eerste seizoen kon een nieuwe serie persiflages niet uitblijven. Werden vorig seizoen Clairy Polak, Eric van Tijn en Conny Breukhoven op de hak genomen, in de nieuwe reeks komen onder anderen Paul de Leeuw, de Frogers en Femke Halsema aanbod. Uiteraard komt Gerda Smit (de moeder van Jan Smit) ook weer terug.

Giel Beelen
Giel Beelen heeft in de uitzending van dinsdag 6 april de volgende plaatjes gedraaid:

- Baskerville - Ready to Blow

- Beans & Fatback - All I think about

- Kinderen tegen Kinderen

- Alain Clark - Love is everywhere

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 6 april door de VARA. Te gast waren Alexander Klöpping, Boris Veldhuijzen van Zanten, Carlo Boszhard, Giel Beelen, Irene Moors en Ralph van Raat. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie