Uitzending
DWDD - 24-3-2010

24-3-2010

DWDD

4411 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van 24 maart zijn: Leo Blokhuis, Annet Malherbe, Fenno Werkman, Kees Moeliker, Dennis Jansen, Constant van Santen, Anna Kleinloog en Hetty Kleinloog. Nico Dijkshoorn dicht, Beau van Erven Dorens is tafelheer.

Anna en Hetty Kleinloog over David Isarin
David Isarin werd op school ernstig gepest. Hij wisselde van school, maar dat mocht niet meer baten. David pleegde op 15-jarige leeftijd zelfmoord. Anna Kleinloog was een goede vriendin van David, haar moeder Hetty is scriptschrijfster voor onder andere jeugdserie 'SpangaS' waarin pesten regelmatig aan de kaak wordt gesteld.

De Grote Kanarie Tentoonstelling
In het Natuurhistorisch Museum Rotterdam begint 28 maart ‘De Grote Kanarie Tentoonstelling’. Hierin worden alle aspecten van de vogel belicht: waar komt de vogel eigenlijk vandaan, hoe veranderden kwekers zijn oorspronkelijk olijfgroene verenkleed in het ‘kanariegeel’ van nu, en waarin schuilt het geheim van zijn ongelofelijke zangkwaliteiten? Kanarie-fanaten Kees Moeliker, Dennis Jansen en Constant van Santen geven tekst en uitleg.

Film 'Nowhere Boy' over John Lennon
Op 1 april gaat de film 'Nowhere Boy' in première, een film over het tienerleven van John Lennon. Leo Blokhuis (muziekkenner), Annet Malherbe (actrice) en Fenno Werkman (muziekverzamelaar) gaan in op het leven van Lennon en zijn betekenis voor de muziek én henzelf.

Leo Blokhuis
Muziekkenner Leo Blokhuis duidt de muzikale betekenis van John Lennon.

Annet Malherbe

Annet Malherbe gaat in op de film én speelt samen met de ‘Jan Robijns Band’ het Beatles nummer ‘Yer Blues’ .

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte in 2009 van RTL over naar SBS, waar hij 'Hole in the Wall' ging presenteren. Bij RTL presenteerde hij onder anderen: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars', 'Deal or no Deal' en 'RTL Boulevard'.

In deze uitzending van DWDD waren Beau van Erven Dorens, Nico Dijkshoorn, Annet Malherbe, John Lennon, Leo Blokhuis, Jan Robijns, Hetty Kleinloog en Kees Moeliker te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 24 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie