Uitzending
DWDD - 26-3-2010

26-3-2010

DWDD

1219 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de media-uitzending van vrijdag 26 maart zijn: Peter R. de Vries, Joost Zwagerman en Gerard Joling. Muziek is er van huisband Rigby en Marc Marie Huijbregts is tafelheer.

Media-uitzending
Elke laatste vrijdag van de maand in DWDD een terugblik op de afgelopen televisiemaand. Drie gasten bespreken welke personen en kwesties dominant in de media aanwezig waren. Ook tonen zij hun favoriete tv-moment van de afgelopen maand.

Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries gaat in op de moord op Milly B. Het 12-jarige meisje is in Dordrecht vermoord door een buurman, die politieagent is. De Vries bespreekt de kwestie, met name de manier waarop de politie en de media met het drama zijn omgesprongen.

Joost Zwagerman
Joost Zwagerman heeft een hele drukke maand gehad. Na een stilte van zo'n 10 maanden rondom de schrijver is hij weer helemaal terug. Hij schreef het Boekenweekgeschenk 'Duel', waar bijna één miljoen exemplaren van zijn gedrukt. Naar aanleiding hiervan gaf hij meer dan 50 interviews en zette meer dan 4000 handtekeningen. Hoe is het met de populaire schrijver na zo'n hectische maand?

Gerard Joling
Het zit Gerard Joling de laatste tijd niet mee. Niet alleen was er een serieuze poging tot inbraak in zijn huis, ook vallen de kijkcijfers van het programma 'Move like Michael Jackson' erg tegen. Ondanks deze tegenslagen, toch tijd voor een feestje, want Joling zit dit jaar 25 jaar in het vak!

Rigby
In de media-uitzending van vrijdag 26 maart verzorgt Rigby de muziek.

Rigby is voor het seizoen 2009-2010 de huisband van DWDD. Eind 2008 brachten ze hun eerste single ‘Pass You By’ uit. Hun tweede single ‘Parade’ volgde begin 2009. Bovendien stonden ze al in het voorprogramma van de Kaiser Chiefs.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 26 maart door de VARA. Te gast waren Joost Zwagerman, Marc-Marie Huijbregts, Gerard Joling en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie