Uitzending
DWDD - 2-4-2010

2-4-2010

DWDD

3218 x bekeken | 0 reacties
5
De gasten van de uitzending van 2 april zijn: Jaap van Zweden, Jack Spijkerman, Willem Meijer, Cees van Raak en Pierre van der Pol. Muziek is er van Elle Bandita, Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

Pierre van der Pol en Cees van Raak
Bij het Nederlands Forensisch Instituut zijn de oudste, Nederlandse foto’s van een plaats delict opgedoken. Het gaat om amateurfoto’s van de moord op het 11-jarige meisje Marietje Kessels. Pierre van der Pol is conservator bij het Breda’s museum en ontdekte de glasnegatieven. Cees van Raak publiceerde een boek over de moordzaak.

Jaap van Zweden
Dirigent en violist Jaap van Zweden tekende tweeënhalf jaar geleden als nieuwe chef-dirigent van het Dallas Syphony Orchestra. In de VS is zijn ster ook buiten Dallas reizende, vandaag maakt hij in DWDD groot nieuws bekend!

De Week Draait Door
In deze rubriek bespreken een aantal gasten de afgelopen week, met haar hoogte, -en dieptepunten. Wat was het voor een week? Wie of wat was de grote knaller? Wie zorgde voor de grootste ontroering, schrik en wie maakte ons deze week het meest aan het lachen? Deze week onder anderen Jack Spijkerman.

Jack Spijkerman: De Week Draait Door
De nieuwe show van Jack Spijkerman op RTL4, 'Echt Waar?!', scoort erg goed. De eerste aflevering, die vorige week werd uitgezonden, trok maar liefst 1,7 miljoen kijkers. Wat is Spijkermans verklaring voor dit succes?

Willem Meijer: De Week draait Door
Afgelopen woensdag werd in de uitzending van AVRO’s ‘Tussen Kunst & Kitsch’ een spectaculaire ontdekking gedaan, namelijk een authentiek eind 19e-eeuws fetisjbeeld uit voormalig Belgisch Kongo. Het beeld is getaxeerd op € 80.000. De eigenaar van het beeld is Willem Meijer. Ooit kocht hij het beeldje voor slecht 50 gulden.

Elle Bandita
Al meer dan 3 jaar maakt Elle Bandita solo muziek. Ze groeide op met de muziek van Gerard Joling, Slayer en Nirvana en uiteindelijk creëerde ze haar eigen rockgeluid. In 2009 komt haar eerste debuutalbum ‘Queen of Fools’ uit.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 2 april door de VARA. Te gast waren Jack Spijkerman, Jaap van Zweden, Marc-Marie Huijbregts en Ryanne van Dorst. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie