Uitzending
DWDD - 21-4-2011

21-4-2011

DWDD

2389 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van vandaag zijn: Jeroen Oerlemans, Jan Joseph Stok, Jan Slagter, Cees Grimbergen, Charles Groenhuijsen en DWDD recordings met Marike Jager en Ben Cramer. Muziek is er ook van Kraak & Smaak en tafeldame is Halina Reijn.

Jan-Joseph Stok en Jeroen Oerlemans
Twee fotojournalisten, de Brit Tim Hetherington en de Amerikaan Chris Hondros, zijn woensdag in Misurata, in het westen van Libië, bij een mortieraanval om het leven gekomen. Hetherington won de World Press Photo 2007 en werd genomineerd voor een Oscar met zijn film ‘Restrepo’. Hondros werkte als oorlogsverslaggever voor onder meer de New York Times en Newsweek en werd in 2004 genomineerd voor een Pulitzer Prize. Te gast zijn twee jonge Nederlandse oorlogsfotografen, Jeroen Oerlemans en Jan Joseph Stok.

Charles Groenhuijsen, Jan Slagter en Cees Grimbergen
Omroep MAX heeft bekend gemaakt dat Cees Grimbergen, voormalig presentator van 'Rondom 10', deze zomer 12 weken lang een discussieprogramma gaat presenteren. Grimbergen moest bij de NCRV vertrekken omdat hij te oud zou zijn. Hij is de laatste in een rij presentatoren die aan de slag gaat bij de omroep van Jan Slagter, die ook wel de redder van de Hilversumse televisiesterren wordt genoemd. Maar wat zijn precies de criteria voor de nieuwe MAX-presentatoren? We praten hierover met Jan Slagter, Cees Grimbergen en Charles Groenhuijsen, die ook voor de omroep werkt.

Marike Jager en Ben Cramer
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Marike Jager en Ben Cramer.

Kraak & Smaak
Het DJ, -en producerstrio Kraak en Smaak bestaat uit Mark Kneppers, Oscar de Jong en Wim Plug en genieten grote internationale bekendheid. In het verleden brachten ze de albums 'Boogie angst', The remix sessions' en 'Plastic people' uit, een mengeling van breakbeat, house, jazz, funk en soul.

Halina Reijn
Halina Reijn is filmactrice, toneelspeelster, schrijfster én geregeld tafeldame in De Wereld Draait Door. Het grote publiek kent haar van haar rollen in de speelfilms 'Zwartboek' en 'Ik Omhels Je met 1000 Armen'. Halina studeerde aan de toneelacademie van Maastricht en verhuisde daarna naar Amsterdam.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 21 april door de VARA. Te gast waren Halina Reijn, Ben Cramer, Charles Groenhuijsen, Cees Grimbergen, Jan Slagter, Marike Jager en Mark Kneppers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie