Uitzending
DWDD - 29-4-2011

29-4-2011

DWDD

2196 x bekeken | 0 reacties
9
De gehele uitzending zal in het teken staan van het vorstelijke huwelijk tussen prins William en Kate Middleton. Regisseur Rudolf Spoor zal ingaan op de tv-registratie van het huwelijk, Cécile Narinx staat stil bij de jurk van Kate en Peter Vandermeersch bespreekt de vandaag aanwezige 'High Society'.

Peter Vandermeersch
Peter Vandermeersch is een Vlaams journalist. Sinds 1 september is hij hoofdredacteur van het NRC-Handelsblad en nrc.next. Voordat hij dat werd, was hij sinds 1999 hoofdredacteur van 'De Standaard'. Voor deze Belgische krant werkte hij jaren achtereen op verschillende posities. Onder zijn hoofdredacteurschap onderging 'De Standaard' een aantal belangrijke veranderingen, waaronder het feit dat de krant op tabloidformaat verscheen.

Cécile Narinx
Cécile Narinx is hoofdredactrice van 's lands meest toonaangevende en 's werelds grootste modeblad ELLE. Tijdens en na haar studie aan de School voor Journalistiek en de Universiteit van Utrecht schreef Cécile Narinx voor 'Dagblad de Limburger', 'Viva', 'Santé' en 'Nieuwe Revu'. Tien jaar geleden startte ze als redacteur bij ELLE. Cécile Narinx wordt ook wel de Nederlandse Anna Wintour genoemd. Anna Wintour is de Amerikaanse hoofdredactrice van het modeblad Vogue.

Rudolf Spoor
Rudolf Spoor is een voormalig televisieregisseur. In zijn werkend leven (hij is nu met pensioen) regisseerde hij voornamelijk grote evenementen waaronder veel koninklijke gebeurtenissen. Hij deed dit voor de NOS. In 2002 registreerde hij n het huwelijk van Willem Alexander en Máxima. Hét mooiste moment - de traan van Máxima - legde hij toen vast. Ook was hij twintig jaar lang de regisseur van de intocht van Sinterklaas.

Go Back To The Zoo
De huisband van DWDD is Go Back To The Zoo! Het viertal treedt geregeld op in de uitzendingen, in ieder geval elke laatste vrijdag van de maand tijdens onze media-uitzendingen. Dan geven ze muzikaal commentaar. Na Roel van Velzen, Moke, Lucky Fonz III en Rigby nu dus Go Back To The Zoo!

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 29 april door de VARA. Te gast waren Cécile Narinx, Rudolf Spoor en Anna Wintour. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie