Uitzending
DWDD - 28-4-2011

28-4-2011

DWDD

3138 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van donderdag 28 april: Rudolf Spoor, Erik van den Boom, Robbert Dijkgraaf, Jan Mulder. Muziek is er van La Boutique Fantastique, tafelheer is Arie Boomsma. En een nieuwe aflevering van Downistie!

Rudolf Spoor
Morgen is het dan zover, de Britse prins William trouwt met zijn Kate Middleton. Het wordt een groots mediaspektakel, er worden 2 miljard kijkers verwacht. De afgelopen dagen hebben we al over dit huwelijk gepraat met Rudolf Spoor, de regisseur die de maanlanding en het huwelijk van prins Willem-Alexander en Máxima vastlegde. We praten verder met hem over het vak van regisseur en dit grootse koninklijke huwelijk.

Erik van den Boom en Robbert Dijkgraaf
Afgelopen zaterdag verscheen er in de Volkskrant een interview met wonderkind Erik van den Boom. Hij is pas dertien jaar, maar gaat nu al eindexamen gymnasium doen. Ook won hij eerder een grote prijs voor zijn profielwerkstuk. Naast studeren houdt Erik zich bezig met het componeren van muziek, hij maakt onder andere remixen van populaire nummers. Na zijn eindexamen wil hij graag wiskunde, natuurkunde of allebei gaan studeren. Samen met wis- en natuurkundige Robbert Dijkgraaf is hij te gast.

Jan Mulder
Vanavond zal Jan Mulder zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen' geven. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

La Boutique Fantastique
La Boutique Fantastique is een muzikaal collectief, dat geleid wordt door het producersduo Thijmen Bergman en Maurits Gossens. Als ze live spelen, worden zij versterkt door een vaste club muzikanten. Ze speelden al op het 'Into The Great Wide Open Paasfeest' op Vlieland (afgelopen weekend), 'Motel Mozaique' en 'Eurosonic/Noorderslag'.

Arie Boomsma
Boomsma komt uit een christelijk milieu en maakte carrière als basketballer. Een knieblessure gooide roet in het eten, waarna hij zich ging richten op tv en radio.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 28 april door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Arie Boomsma, Robbert Dijkgraaf en Rudolf Spoor. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie