Uitzending
DWDD - 15-4-2011

15-4-2011

DWDD

2132 x bekeken | 1 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 15 april: Richard Korver, Gerard Spong, Jan Mulder en Najib Amhali. Muziek is er van Moke, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Amsterdamse zedenzaak
Er is weer nieuws rondom de Amsterdamse zedenzaak, waarbij Robert M. hoofdverdachte is. Vandaag presenteert de Commissie Gunning haar rapport. Gisteravond was er al een bijeenkomst voor de ouders van de slachtoffers, waarbij de bevindingen van het rapport van de Commissie Gunning werden toegelicht. Advocaat van een groot aantal van de ouders van de slachtoffers, Richard Korver, vertelt meer over deze nieuwe bevindingen.

Proces-Wilders
In het proces-Wilders heeft Bram Moszkowicz vandaag opnieuw de rechtbank in Amsterdam gewraakt. Moszkowicz beschuldigde getuige Bertus Hendriks, organisator van het veelbesproken etentje, van meineed. Hendriks zou hebben gelogen over het thema van het diner, waar Hans Jansen en Tom Schalken ook aanwezig waren. De rechtbank weigerde de meineedprocedure, waarop Moszkowicz voor de tweede keer tot wraking overging.

'Alles komt goed'
Najib tourt al weer een tijdje met zijn show “Alles komt goed”. Morgen gaat de kaartverkoop beginnen voor het nieuwe seizoen. Dit gebeurt simultaan bij alle theaters om tegen te gaan dat de kaarten worden opgekocht door woekeraars. Hoe gaat het met de cabaretier en wat kunnen wij verwachten van zijn show?

Moke
'Britpop' wordt hun muziek genoemd, maar Moke is toch echt een Nederlandse band. Behalve zanger Felix Maginn, afkomstig uit Ierland. Het vijftal was een seizoenlang de huisband van DWDD: alle media-uitzendingen voorzagen zij van hun muziek. In de uitzending van 16 september 2010 traden ze voor de laatste keer op in DWDD met een gedeelte van het Metropole Orkest.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 15 april door de VARA. Te gast waren Najib Amhali, Jan Mulder, Bram Moszkowicz, Marc-Marie Huijbregts en Gerard Spong. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie