Uitzending
DWDD - 19-4-2011

19-4-2011

DWDD

2961 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van dinsdag 19 april zijn: Uri Coronel, Leo Blokhuis en Midas Dekkers. Muziek is er van Noodweer en tafeldame is Claudia de Breij.

Uri Coronel
Op 30 maart maakte Ajax-voorzitter Uri Coronel bekend dat hij, samen met de rest van het bestuur en de Raad van Commissarissen, zijn functie ter beschikking stelt. De reden? De hoog opgelopen spanningen tussen de leiding van Ajax en Ajax-icoon Johan Cruijff. In niet mis te verstane bewoordingen stelde Coronel in een persconferentie de houding van Cruijff ter discussie, waarna de laatste ontkende. Vandaag vertelt Uri Coronel voor het eerst zijn kant van het verhaal.

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis heeft gisteren de Gouden Tulp 2011 gewonnen voor zijn boek 'The Sound of the Westcoast, 1965-1979'. De Gouden Tulp is de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar en werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Speciaal voor deze zonnige dinsdag heeft Blokhuis een selectie gemaakt van de beste zomerhits uit het Westcoast pop-genre.

Midas Dekkers
Midas Dekkers is een groot bewonderaar van roodharige vrouwen. Hij vergelijkt deze vrouwen met katten, enerzijds zijn ze aaibaar door hun prachtige haar, anderzijds kunnen ze net zo fel uithalen. Geen wonder dat ze Midas Dekkers bekoren. Hij schreef er zelfs een boek over 'Rood, een bekoring', waarin hij beschrijft waarin de charme van roodharigheid schuilt. Midas Dekkers komt, versterkt door vele roodharingen, meer over zijn boek vertellen.

Noodweer
Noodweer is een Nederlandstalige Rotterdamse popgroep die in 1977 werd opgericht. De band bestaat uit Jos Bloemkolk (zang), Theo van Duijl (gitaar en koor), Raoul Klebach (basgitaar) en Luc Everwijn (slagwerk). Hun enige grote hit was 'In de disco' (1983, hoogste notering nr. 11 in de top 40. In 1987 gaf Noodweer zijn afscheidsconcert in het Berenei in Rotterdam.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretière, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 19 april door de VARA. Te gast waren Claudia de Breij, Leo Blokhuis, Midas Dekkers en Uri Coronel. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie