Uitzending
DWDD - 27-4-2011

27-4-2011

DWDD

2291 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de 40 minuten uitzending van woensdag 27 april zijn: Rudolf Spoor, Alexander Klöpping, Ronald Prins en DWDD recordings met Jan Dulles en Hans Vandenburg. nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht en Sylvana Simons is tafeldame.

Rudolf Spoor
Aanstaande vrijdag trouwt de Britse Prins William met zijn Kate Middleton. Het wordt een groots mediaspektakel, er worden 2 miljard kijkers verwacht. Geschat wordt dat de het echtpaar circa 30 miljoen euro uit zal geven aan de bruiloft. Gisteravond spraken we hier al over met de regisseur die het huwelijk van Willem Alexander en Maxima vastlegde: Rudolf Spoor.

Alexander Klöpping en Ronald Prins
Via de spelcomputer van Sony, de Playstation, kunnen gamers online tegen elkaar spelen. Vorige week ging het netwerk plat en vele miljoenen spelfanaten zaten zonder hobby. Vandaag bleek waarom het netwerk op zwart was gegaan: hackers hadden zich toegang verschaft tot de gegevens van circa 70 miljoen gebruikers. Niet alleen adresgegevens en wachtwoorden zijn gestolen, waarschijnlijk zijn ook creditcardgegevens buitgemaakt. We praten erover met Alexander Klöpping en beveiligingsexpert Ronald Prins.

3JS en Hans Vandenburg
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Jan Dulles (3JS, vanavond begeleid door Jaap Kwakman) en Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo).

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poëzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Sylvana Simons
Sylvana Simons was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiële programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 27 april door de VARA. Te gast waren Sylvana Simons, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Rudolf Spoor en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie