Uitzending
DWDD - 22-4-2011

22-4-2011

DWDD

2153 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 22 april zijn: John van den Heuvel, Mark Teurlings, A.L. Snijders, Joey Roukens, Mattijs van de Woerd, Laurens Drillich en twee 'freaks'. Muziek is er van The Galacticos en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Mark Teurlings en John van den Heuvel
Vandaag werd bekend dat de politie tijdens de liquidatie van Stanley Hillis, in februari van dit jaar, niet alleen aanwezig was, maar dat zij het hele gebeuren ook filmde. Naast de agenten die in een aanhangwagen verdekt stonden opgesteld, waren er meerdere eenheden aanwezig op het plaats delict in de Watergraafsmeer te Amsterdam. Ondanks de aanwezigheid van zo veel agenten kon de moordenaar niet worden gepakt. We praten erover met Mark Teurlings, advocaat van Hillis, en misdaadjournalist John van den Heuvel, die de zaak aan het licht bracht.

Laurens Drillich
Iedereen vindt zichzelf altijd 'prettig gestoord' en 'lekker gek'. Maar wat als je écht ongewone gewoontes hebt? BNN start, in navolging van Engeland met 'Freak like me' een zoektocht naar 'freaks'. In dit geval worden mensen met de meest gekke gewoontes bedoeld. Het programma ‘Van de Gekke’ is te zien vanaf 7 juni op Nederland 3. De producent van het programma, Laurens Drillich is, samen met twee deelnemers aan het programma, te gast.

The Galacticos
De Belgische band The Galacticos brak door in 2009. Sindsdien heeft de band veel succes gehad in België met de nummers 'Humble Crumble', 'He Said, She Said' en 'I'm With My Girl'. Tevens werd het drietal door het magazine 'Focus Knack' uitgeroepen tot één van de vijf meest veelbelovende Belgische bands.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 22 april door de VARA. Te gast waren Marc-Marie Huijbregts, John van den Heuvel, Peter Muller en Joey Roukens. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie