Uitzending
DWDD - 14-4-2011

14-4-2011

DWDD

2175 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vandaag: een groep 3FM Awards genomineerden, Martin Šimek, Alexander Klöpping, Robert Gaal. Muziek is er van Colossa en Georgina Verbaan is tafeldame.

Caro Emerald, Alain Clark, Jacqueline Govaert en Tim Knol
Vanavond is de uitreiking van de 3FM Awards. Wie zal een felbegeerde award mee naar huis mogen nemen? We blikken vooruit én bespreken de meest bizarre internationale awardshow momenten met Caro Emerald, Alain Clark, Jacqueline Govaert, Spike, Tim Knol, Pepijn (Jeugd van Tegenwoordig) en Cas (Go Back To The Zoo).

Italië: Martin Šimek
Martin Šimek woont in het Italiaanse Calabrië. Hij schreef er het boek ‘Bloedsinaasappels’ over. Hoe is het om in het land van Berlusconi te wonen?

Alexander Klöpping en Robert Gaal
Van 1997 tot 2001 sprak men van de zogenaamde ‘internetzeepbel’of dot-com bubble. Internet groeide onstuimig en veel ondernemers begonnen een internetonderneming. The sky was the limit en er werden enorme sommen geld in de nieuwe economie gepompt. Totdat bleek dat veel bedrijfjes helemaal niet winstgevend waren en dat nooit hadden kunnen zijn. De bubble spatte uit elkaar, veel geldschieters zagen hun geld verdampen.
Alexander Klöpping waarschuwt nu voor een nieuwe bubble. Facebook is bijvoorbeeld 65 miljard dollar waard (meer dan autofabrikant Ford), maar maakte begin 2011 ‘slechts’ 335 miljoen dollar winst. Hij is te gast samen met Robert Gaal, internetondernemer.

Colossa
De alternatieve rockband Colossa bestaat uit Dennis Meentz (drums, zang),
Remco Eijssen (zang, gitaar) en Bas Braam (bass, zang). De wortels van de band liggen in Limburg. Colossa werd onder anderen verkozen tot 3FM Serious Talent en recentelijk als 3voor12's Hollandse Nieuwe.

Georgina Verbaan
In de uitzending van donderdag 8 april komt Georgina Verbaan praten over haar favoriete biografie, die van William Shakespeare. Ze is actrice en brak door met haar rol in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Op dit moment is ze te zien in 'Het Vrije Schaep' ('met de Vijf Pooten'). Bij DWDD is ze geregeld tafeldame.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 14 april door de VARA. Te gast waren Jacqueline Govaert, Alain Clark, Frans van Zoest, Georgina Verbaan, Martin Simek, Alexander Klöpping, Robert Gaal en Caro Emerald. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie