Uitzending
DWDD - 18-4-2011

18-4-2011

DWDD

2621 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 18 april zijn: Gerard Spong, Inez Weski, Jan-Hein Kuijpers, Milou van Rossum, Cécile Narinx, Syb van der Ploeg, Do, Hanna Verboom, Erik Dijkstra. Muziek is er van Bastian en tafelheer is Jan Mulder.

Inez Weski, Gerard Spong en Jan-Hein Kuijpers
De rechters in het proces-Wilders worden niet vervangen. Dat heeft de wrakingskamer in Amsterdam vanmiddag besloten in de wrakingszaak tegen de rechters in het proces. Bram Moszkowicz kan niet in beroep gaan tegen de beslissing van de wrakingskamer. We praten over de consequenties met Inez Weski, Jan-Hein Kuijpers en Gerard Spong.

Cécile Narinx, Milou van Rossum en Kiki Niesten
De lente/zomercollectie van Prada heeft heel wat teweeg gebracht bij modekenners. De collectie is door Prada opgedragen aan danseres/actrice/zangeres Josephine Baker en wordt omschreven als 'minimalistische barok'. Bananenoorbellen en -rokken dus en heel veel kleur (colourblocking) en strepen. We praten erover met hoofdredacteuren Cécile Narinx en Milou van Rossum en met Kiki Niesten die inkoper is van o.a. Prada voor haar winkel(s). Ook showen drie modellen dé trends voor komende zomer.

Syb van der Ploeg, Hanna Verboom, Do en Erik Dijkstra
The Passion vertelt het verhaal over de laatste uren van Jezus. De voorstelling zit vol bekende Nederlandstalige liedjes. Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlandse jongeren niet bekend zijn met het lijdensverhaal van Jezus. The Passion is een initiatief van de Protestantse Kerk, de Rooms-Katholieke Kerk, het Nederlands Bijbelgenootschap, de EO en RKK. Het stuk wordt opgevoerd op 21 april in Gouda. Vanaf 20.25 uur is de voorstelling live te volgen via internet en op Ned. 3. Te gast zijn: Syb van der Ploeg (Jezus), Do (Maria), Hanna Verboom (de journalist), Erik Dijkstra (verteller). Andere spelers zijn o.a.: Thomas Berge (Petrus).

Bas Bron
Bas Bron is producer van onder andere de Jeugd Van Tegenwoordig, maar treedt ook zelf op onder de naam ‘Bastian’. Als Bastian behaalde hij in 2001 een hit met het nummer ‘You’ve got my love’. Naast dit pseudoniem zit Bron nog achter tal van andere pseudoniemen, waaronder: De Neger Des Heils, Comtron, Seymour Bits, Gifted en Fatima Yamaha.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 18 april door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Syb van der Ploeg, Jan-Hein Kuijpers, Cécile Narinx, Gerard Spong, Hanna Verboom, Bas Bron, Inez Weski en Erik Dijkstra. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie