Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 9

Aflevering 9

RTL Late Night

24-1-2019

| 523 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Alain Clark - Sunday Afternoon
Dit zag je niet op televisie! Alain Clark zingt het nieuwe nummer Sunday Afternoon.

Alain Clark in Carrť: 'Ik heb er heel veel zin in'
Het gaat lekker met zanger Alain Clark! Hij staat voor het eerst in Carrť met zijn voorstelling Closer en maakte het afgelopen jaar veel indruk met zijn optredens tijdens Beste Zangers. "Als artiest verander je."

Alain Clark - Remember Who You Are
Alain Clark met het nummer Remember Who You Are, speciaal geschreven voor zijn 9-jarige zoon Nilo.

Marion Pauw schrijft over Auschwitz: "Verhaal sloeg mij recht in het gezicht"
Hoewel we Marion Pauw kennen van haar succesvolle thrillers, is ze daar zelf helemaal klaar mee. "Ik beleefde er geen plezier meer aan." Haar nieuwe boek gaat over een vrouw die in het kamp Auschwitz heeft gezeten en haar traumatische ervaringen doorgeeft aan haar dochter. "Het verhaal sloeg mij recht in het gezicht. Ik wil dit boek schrijven."

Lex duikt in de trends en ontwikkelingen in het uitvaartwezen
Het is een onderwerp waar we het liever niet over hebben: je eigen uitvaart. Wil je gecremeerd, begraven of geresomeerd worden? Verslaggever Lex Uiting duikt vandaag in bijzondere ontwikkelingen in het uitvaartwezen. Van een gesproken rouwbrief tot een rouwclown of een troosthond.

Nicole Bus stelde doelenlijst op: 'Ik wil iets van mijn leven maken'
In 2011 stelde Nicole Bus een doelenlijst voor zich op, toen ze in Nigeria was. Ze bewaart de lijst in haar Bijbel. "Ik wil iets van mijn leven maken, ik wil nergens spijt van hebben." Inmiddels heeft ze alles van haar lijst afgevinkt: "Ik heb een nieuw lijstje, ik ben nog lang niet klaar."

Nicole Bus: van dakloze tiener tot platendeal bij label Jay-Z
Nicole Bus uit Houten staat met het nummer 'You' in de Amerikaanse hitlijsten en vertrekt over een week naar Los Angeles, omdat ze heeft getekend bij het platenlabel van Jay-Z. Als tiener leefde ze op straat, maar door 'doorzetten en geloven' staat ze nu aan de top.

Tip voor Twan: Nicole Bus - You
Fernando Halman heeft een primeur meegenomen: de eerste beelden van de videoclip van You van Nicole Bus. Twan Huys vindt het nummer fantastisch: "Ik draai dit al de hele avond, ik vind het een prachtig nummer."

Week van Fernando: Noorderslag, Katy Perry, Oscars en tip voor Twan
Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muziektrends in de Week van Fernando. Met vandaag: belangrijke rol op Noorderslag voor hiphop, de 'early days' van grote artiesten, Kendrick Lamar is voor een Oscar genomineerd en een nieuwe tip voor Twan!

Sinan Can: "Ik kom overal vrouwen tegen die op de barricades staan"
Sinan Can komt voor zijn werk regelmatig in het Midden-Oosten. Can geeft in zijn lezing in Nijmegen een ode aan de vrouw: "Ik heb de afgelopen jaren het verzet van vrouwen gezien. Ik kom overal vrouwen tegen die op de barricades staan. Het is het decennium van de vrouw."

Unieke tv-serie Sinan Can over Saoedi-ArabiŽ
Sinan Can heeft een prachtige serie gemaakt over Saoedi-ArabiŽ. Het is bijna geen televisiemaker gelukt, maar het is Sinan gelukt om te filmen in het streng Arabische land. Can: "Regimes zijn slecht, niet een heel volk is slecht. We wilden ook een andere kant laten zien. Het is ook een heel mooi land."

Fernando Halman wint Pop Media Prijs: 'Emotioneel moment'
FunX-dj Fernando Halman heeft de Pop Media Prijs gewonnen. Fernando: "Het was een heel emotioneel moment. Op zo'n moment komt alles bij elkaar." Elke donderdag deelt Fernando het laatste muzieknieuws bij RTL Late Night in zijn rubriek de Week van Fernando.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alain Clark, Marion Pauw en Sinan Can te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie