Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 14

Aflevering 14

RTL Late Night

31-1-2019

| 525 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Carolina Dijkhuizen doet hommage aan Donna Summer
Carolina Dijkhuizen duikt het theater in om een tribute te brengen aan Donna Summer. In Thank God It's Donna vertelt Carolina het levensverhaal van de in 2012 overleden queen of disco en zingt ze uiteraard ook enkele van haar grote hits. "Ik doe een tribute omdat ik haar echt levend wil houden."

Carolina Dijkhuizen - Bad Girls
Carolina Dijkhuizen met het nummer Bad Girls van de Queen of Disco Donna Summer.

Romantiek in de bajes met Lex Uiting
Valentijnsdag staat bijna voor de deur. Hoe kun je op een originele manier invulling geven aan deze dag van de liefde? Verslaggever Lex Uiting neemt een voorproefje op Valentijnsdag in de gevangenis.

Shanti Schiks over doorgaan na de moord op haar baby
Hoe pak je de draad weer op als je zoontje van elf maanden wordt vermoord door je ex? Shanti Schiks overkwam dit drama. Shanti schreef na deze zwarte bladzijde uit haar leven het zelfhulpboek 'De kracht van zelfliefde'.

Shanti Sicks leeft door voor Elfin en de oma van Elfin
Shanti Schiks zag hoe haar zoontje Elfin werd vermoord door haar ex. Shanti: "Toen het gebeurde had ik een grammofoon in mijn hoofd die zei: ik ga nu voor drie mensen leven, Elvin, de oma van Elvin en mezelf. Ik focus niet op wat er niet is, maar wat er wel is."

Week van Fernando: Lowlands, North Sea Jazz, Gods of Rap
Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Met vandaag: North Sea Jazz-legendes, Gods of Rap in Ziggo Dome en de Lowlands-line up van 2019.

Tip voor Twan: Daddy Yankee & Snow - Con Calma
De Tip voor Twan van deze week is wederom een oude klassieker in een nieuw jasje: Daddy Yankee's Con Calma.

van +50 naar -40: extreme temperaturen over de hele wereld
Het milde winterweer houdt Nederland al weken bezig, maar elders in in de wereld zijn de temperaturen een stuk extremer. In Amerika daalde het kwik tot dertig graden onder nul, terwijl het in AustraliŽ met temperaturen rond vijftig graden Celsius ook alles behalve een pretje is. Weerman Maurice Middendorp vertelt over de weerextremen.

Amerika-correspondent Erik Mouthaan: noodtoestand door ijskoude temperaturen
In New York City is het op dit moment -9 graden celsius, maar meer richting het noorden kom je al snel op -30 uit. Veel overheidsinstanties, scholen en bedrijven blijven daardoor gesloten. In New York deelt de politie zelfs handschoenen uit. Erik: " Op sommige plekken in de VS wordt de treinrails zelfs in de hens gezet om de boel maar te laten lopen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carolina Dijkhuizen en Erik Mouthaan te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op donderdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie