Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 10

Aflevering 10

RTL Late Night

25-1-2019

| 548 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dutch Atlantic Four winnen monsterroeitocht over Atlantische Oceaan
De Dutch Atlantic Four (Bart Adema, Erik Koning, Marcel Ates, David de Bruijn) hebben de Atlantic Challenge gewonnen! Het viertal roeide in 34 dagen maar liefst 5600 kilometer over de Atlantische Oceaan. Marcel Ates: "Je ligt honderd kilometer voor, maar als er iets fout gaat met de boot is de voorsprong weg."

Eva Simons - Like That
Eva Simons is terug van weggeweest en heeft een hoop nieuwe muziek geschreven. Ze zingt haar nieuwe single: Like That.

Levensgevaarlijke overtocht: 'Onze boot was het veiligste plekje op de oceaan'
'Uit de boot, is dood' was het motto van de Dutch Atlantic Four die samen de Atlantische Oceaan zijn over geroeid. Met golven van 5-6 meter hoog en veel wind was gevaarlijk. "We zaten altijd gezekerd aan de boot. We zaten met twee gordels vast. Onze boot was het veiligste plekje op de oceaan."

Lex in de regio: Silent disco bij McDonalds, restaurant-etiquette en carnaval
Lex Uiting is op zoek gegaan naar opvallende verhalen uit de regio die het landelijke nieuws net niet hebben gehaald. Met vandaag: Fat Guys vieren silent disco-feest bij McDonalds in Tilburg, strenge regels in restaurant in Tilburg, Turkse carnavalshit in Venray en naakt kunst kijken in Bergen.

Bert van Leeuwen: 'Pesten op de werkvloer is probleem'
Uit nieuwe cijfers van het CBS blijkt dat één op de acht werknemers wordt gepest. EO-presentator Bert van Leeuwen wil in het programma 'Gepest van 9 tot 5' mensen helpen die worden gepest op de werkvloer. Van Leeuwen: "Ik wist dat er een probleem was, maar toen ik de cijfers hoorde, wist ik dat ik hier iets aan wilde doen."

Laura werd drie jaar lang gepest op haar werk
Toen Laura Harte terugkwam van haar zwangerschapsverlof had ze het gevoel dat ze buiten het team viel. "Op een gegeven moment hoor je roddels. Dat je een relatie hebt met collega's of dat je kind niet van je partner is." Na drie jaar besloot ze te stoppen met haar werk: "Ik heb het nooit herkend als pesten."

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) gaat werken voor modeontwerper Marc Jacobs
Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, gaat werken als artistiek begeleider bij de make-up-afdeling van de wereldberoemde Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs. Patty Brard: "Ik ben supertrots op haar. Het filmpje was binnen tien minuten duizenden keren bekeken."

Week van Patty: Duncan Laurence, Nikkie de Jager en Backstreet Boys
Als koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven. Elke vrijdag neemt ze de mediaweek door, met deze week: Duncan Laurence naar het Eurovisiesongfestival, Nikkie de Jager (NikkieTutorials) gaat samenwerken met Marc Jacobs en de revivals van Backstreet Boys, Spice Girls en Luv'.

Eva Simons is terug: 'Ik was helemaal overwerkt'
Na een rustige periode is Eva Simons, één van de grootste Nederlandse artiesten in het buitenland, weer helemaal terug. Desondanks werd haar muziek vorig jaar vijftien miljoen keer gestreamd op Spotify en beluisterd in 65 landen. "Vanaf 2009 alleen maar aan het touren. Het is een sneltrein waar ik nooit ben uitgestapt."

Eva Simons wilde naar Songfestival: "Ik ben nooit gevraagd"
Eva Simons had graag naar het Eurovisie Songfestival gewild: "Ik dacht: je moet wel gevraagd worden. Ik was bang dat Nederland mij niet wilde sturen." Op social media kreeg ze zoveel positieve reacties dat ze baalt dat ze zichzelf niet heeft voorgesteld. Ze wil graag met AVROTROS praten om volgend jaar Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bert van Leeuwen, Eva Simons en Patty Brard te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 25 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie