Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 13

Aflevering 13

RTL Late Night

30-1-2019

| 679 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Ted Bundy had het gemunt op vrouwen met een scheiding in het midden"
De beruchte seriemoordenaar Ted Bundy had het gemunt op specifieke vrouwen. Dit waren vrouwen met een scheiding in het midden van hun kapsel. Peter R. de Vries: "Hij was een charmante man." Daarnaast had hij zo zijn technieken om vrouwen mee te lokken naar een stil plekje om ze vervolgens te overmeesteren.

William Janz - Amor, Amor, Amor
William Janz, de Nederlandse 'Julio Iglesias', met het nummer Amor, Amor, Amor.

Peter R. de Vries over fascinatie voor seriemoordenaar Ted Bundy
Ted Bundy is de beruchtste seriemoordenaar van Amerika. Het slachtofferaantal zou op 100 vrouwen staan. Volgens Peter R. de Vries zijn we zo gefascineerd door Bundy omdat hij eruit ziet als een jongen die naast je kan wonen.

William Janz - Un Canto a Galicia/Mijn Allerliefste
William Janz, de Nederlandse 'Julio Iglesias', doet een speciale versie van Un Canto a Galicia (Mijn Allerliefste).

Zoon Diana belandde in de Top600 criminele jongeren
DamiŽn werd zo'n drie jaar geleden opgepakt voor een straatroof en belandde in de Top600 criminele jongeren in Amsterdam. Inmiddels is hij weer op het rechte pad. Zijn moeder Diana Sardjoe zet zich nu in voor moeders van jongeren op deze lijst. Ze richtte de stichting 'De moeder is de sleutel' op.

Martijn Zegt Sorry: Code geel
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Met deze week: het zou code geel worden, maar waar was die sneeuwstorm? En de terugkeer van oude televisiehelden. En natuurlijk Heel Holland Brakt ehh.. Bakt!

Gert-Jan Segers over kinderpardon: "Dit biedt vertrouwen"
Gert-Jan Segers (ChristenUnie) heeft het voor elkaar gekregen: 630 kinderen mogen blijven. De discussie over het kinderpardon leidde de afgelopen dagen bijna tot een kabinetscrisis. Segers: "We hebben een vrij bumpy start van 2019. Dit is een testcase geweest, maar wij zijn geslaagd."

Gert-Jan Segers over uitgezet Armeens gezin: "Dit is onrechtvaardig"
Met het kinderpardon mogen er 630 kinderen blijven. Toch zijn er gevallen die tussen wal en schip vallen. De familie Grigoryan werd vorige week op het vliegveld gezet terug naar ArmeniŽ, tijdens de onderhandelingen. CU-Leider Segers: "Ik weet niet wat er met deze gevallen gaat gebeuren. Ik vind dit heel onrechtvaardig."

Nekvel-docent Keeman krijgt excuses van school
De directie van het Kennemer College heeft excuses aangeboden aan onderwijsassistent Gerrit Keeman na het 'nekvel-incident'. Keeman: "Ik sta nog open voor excuses van de ouders en de jongen."

Nederlandse 'Julio Iglesias' William Janz is een hit in Spanje
De Nederlandse William Janz is door naar de halve finale van de Spaanse talentenjacht Got Talent EspaŮa. Met zijn imitatie van Julio Iglesias wist hij de vier juryleden te overtuigen.

Glennis Grace was inspiratie voor William Janz
Het succes van Glennis Grace bij America's Got Talent was een inspiratiebron voor William Janz om met zijn Julio Iglesias-imitatie mee te doen aan Got Talent EspaŮa. Janz ging googlen en wat bleek: hij kon zich nog aanmelden met een video.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Peter R. de Vries en Glennis Grace te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie