Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 11

Aflevering 11

RTL Late Night

28-1-2019

| 698 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Evi Hanssen wil taboe op sextortion doorbreken
Evi Hanssen duikt in haar nieuwe documentaireserie in de wereld van sexting, grooming, sextortion en catfishing. Op Instagram publiceerde de presentatrice een naaktfoto van zichzelf, waarmee ze mensen oproept om hun verhaal over sextortion met haar te delen om zo het taboe te doorbreken. "Jongeren durven geen hulp te zoeken. Als je wordt afgeperst kun je geen kant op. Het is puur machtsmisbruik."

Geschorste nekvel-docent Keeman: 'Dit was zelfverdediging'
Deed Gerrit Keeman zijn werk, of ging hij te ver? Als een leerling zijn moeder een hoer noemt, knapt er iets bij onderwijsassistent van het Kennemer College in Heemskerk. Hij pakt de leerling bij zijn nek en stuurt hem de klas uit, terwijl andere leerlingen alles filmen. Keeman: "Dit was zelfverdediging. Ik zou het precies weer zo doen."

Lex Uiting: Hoe kom je van de griep af?
Hoesten, snotteren en keelpijn. Zomaar een paar symptomen van verkoudheid. Heel vervelend, maar hoe kom je er weer van af? Lex Uiting duikt in de wereld van de feiten en fabels rondom verkoudheid. Wat werkt wel en wat is absolute onzin?

Onderwijsassistent Keeman over nekvel-incident: 'Ik zou het precies weer zo doen'
Gerrit Keeman kijkt terug op het incident waarbij hij een leerling bij zijn nek pakt en de klas uit stuurt. "Ik zou het precies weer zo doen. Echt hard ging het er niet aan toe. Hij probeerde mij te slaan en te duwen. Ik heb hem niet geslagen, maar alleen in zijn nek gegrepen."

Week van Fien: Marie Kondo, YouTube Originals en Roma
Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien, met deze week: Marie Kondo, YouTube Originals en Roma.

Govert Schilling in de ban van foto ruimterots Ultima Thule
Naast onze aarde en de andere zeven planeten vliegt er nog veel meer rond in het zonnestelsel. Nieuwste aanwinst, de Ultima Thule, is een spectaculaire. Wetenschapsjournalist Govert Schilling is razend enthousiast over een nieuwe foto die is gemaakt van de ruimterots, gemaakt door New Horizons.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Evi Hanssen en Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie