Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 75

Aflevering 75

RTL Late Night

14-12-2018

| 628 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Holland Zingt Kerst in Ahoy
Volgende week vrijdag (21 december) gaat het dak eraf in Ahoy Rotterdam, tijdens de grootste kerstkroeg van Nederland: Holland Zingt Kerst! De beste artiesten van Nederland zingen de grootste kerstkrakers aller tijden, drie van hen zijn te gast: Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels en Jamai.

Eerste optreden Jamai na niertransplantatie: 'Spannend'
"Het gaat hartstikke goed", vertelt Jamai Loman. Na zijn niertransplantatie heeft hij weer zin om het podium op te gaan. Maar, geeft hij toe: "Het is wel spannend!"

Lex in de regio: skatende hond en dieven worden geweigerd
Lex duikt weer in het lokale nieuws, met vandaag: een skatende hond, de 87-jarige Chris Hider gaat viral, hij danst in winkelcentrum Zuidplein. De 48-jarige Ronny Verhagen, eigenaar van snackbar De Hulst in Geldrop werd overvallen. Verhagen heeft de overvaller weggejaagd. Datzelfde overkwam de 84-jarige Gerrie Vogelzang, oud Worstelkampioen uit Amstelveen. Hij heeft afgelopen weekend een indringer de deur uitgewezen.

Famke Louise: 'Het maakt niet zoveel uit wat andere mensen zeggen'
Famke Louise bevestigt in RTL Late Night dat ze een relatie hebben: "Ja, ik ben samen met Ronnie Flex." Toch hebben ze niet echt nagedacht hoe ze het nieuws naar buiten willen brengen: "Het maakt niet zoveel uit wat andere mensen zeggen."

Famke Louise bevestigt relatie Ronnie Flex
Famke Louise is dé sensatie van 2018. Alles wat ze aanraakt verandert dit jaar in goud. En vandaag lanceerde ze een kersthit met Ronnie Flex, waarin duidelijk werd dat de twee een setje zijn. "Het maakt niet zoveel uit wat andere mensen zeggen."

'Zo knap wat NikkieTutorials heeft gedaan'
Patty Brard heeft NikkieTutorials een keer geïnterviewd en toen heeft ze gezegd dat ze geen moeite had met haar gewicht maar dat blijkt nu toch anders: ze is 23 kilo afgevallen!

The Roast of Johnny de Mol: 'Het was heftig'
Patty Brard was één van de deelnemers aan de Roast van Johnny de Mol. "Je mag elkaar in tien minuten helemaal afbranden. Dat was best heel erg spannend. Er werden echt keiharde grappen gemaakt, ook over de familie." Patty kent de familie overigens goed: "Ik heb Johnny de Mol junior zijn luiers nog verschoond." Jeroen van Koningsbrugge: "Voor de uitzending nog?"

Patty Brard: 'Het is weer eens wat anders dan de Privé of de Story'
Patty Brard staat in de finale van Het Perfecte Plaatje en ze is heel blij met de reacties en de aandacht. "Het is weer eens wat anders dan de Privé of de Story. Eerlijk recensies die mij de hemel in prijzen, dat is ook wel eens mooi."

't Schaep met de 5 Pooten in de theaters
Miljoenen mensen leefden zowel in 1969 als in 2006 mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe oftewel: 't Schaep met de 5 Pooten. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de remake in 2006 trokken veel kijkers. Nu is de televisieserie omgevormd tot een musical en gaat in het voorjaar van 2019 de theaters in. John Buijsman: "Ik ben heel erg bang dat meneer Van Koningsbrugge mee zit te liften op mijn talent."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jeroen van Koningsbrugge, John Buijsman, Patty Brard, Trijntje Oosterhuis en Jamai Loman te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 75 werd uitgezonden op vrijdag 14 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie