Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 74

Aflevering 74

RTL Late Night

13-12-2018

| 656 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Cor Bakker en het Zwanenkoor zorgen een fantastische kerst sing-along
Cor Bakker komt dit jaar wederom met zijn eigen Kerst-Sing-A-Long, dit jaar met het beroemde Zwanenkoor uit de Jordaan. Van de kersthits van Michael Bublé en Mariah Carey tot de 'Let it Snow'-klassiekers, alles komt voorbij. Volgens Cor Bakker blijft het koor lekker authentiek: "Het Zwanenkoor in het Engels, dat moet je niet doen."

Cor Bakker en het Zwanenkoor - Kerstmedley
Cor Bakker en het Zwanenkoor met solisten Humphrey Campbell en Madeline Bell met hun kerstmedley De Kerst-Sing-A-Long. met Cor Bakker is vrijdag te zien in de St. Bavokerk in Haarlem, zaterdag in de Grote Kerk in Naarden en maandag in de Westerkerk in Amsterdam.

Wat hebben de Postcodekanjer-winnaars in Eastermar met hun geld gedaan?
Vorig jaar viel de Postcodekanjer in Eastermar. Wat hebben de inwoners met hun gewonnen geldprijs gedaan? En ook nog drie tips voor toekomstige miljonairs.

Eindejaarsloterijen: wat te doen met een miljoen?
Dit jaar staat de hoofdprijs van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij op dertig miljoen, bij de Postcodekanjer maak je zelfs kans op bijna 54 miljoen. Wie wil er nou niet als miljonair het nieuwe jaar in? De loten worden ook dit jaar weer massaal gekocht. Stel dat je wint: wat kun je het beste met je gewonnen geld doen?

Victor Reinier over Flikken Maastricht: 'Deze serie kan nergens anders worden opgenomen'
Flikken Maastricht begon afgelopen vrijdag aan alweer het dertiende seizoen. Aan het succes van de langlopende serie lijkt geen einde te komen: ruim 1,3 miljoen mensen keken naar de serie. Victor Reinier vertolkt één van de hoofdrollen, maar houdt zich ook bezig met het schrijven en regisseren van de serie.

Victor Reinier en Angela Schijf als setje?
"Mensen denken dat we een setje zijn", vertelt Victor Reinier over Angela Schijf en zichzelf. Toch zijn ze in het echt en in de serie geen setje. Victor Reinier denkt dat een relatie in de serie tussen de twee niet het einde van de serie betekent, maar juist voor spanning kan zorgen.

Tip voor Twan: Jorna Smith - The One
Twee jaar geleden brak de Britse Jorja Smith door met het zelf geschreven en opgenomen nummer Blue Lights. Nu is ze terug met haar single The One. Fernando Halman sprak met haar in een exclusief interview.

Week van Fernando: privé feestjes, BBC Sound of 2019, de Grammy's en de tip voor Twan
Elke donderdag gidst Fernando Halman ons door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Met vandaag: lucratieve optredens op privé-feestjes, de BBC Sound of 2019-lijst met tips van Fernando, Rosalia en Ella Mai. De genomineerden voor de Grammy's zijn bekend en de tip voor Twan: Jorja Smith met The One.

Afrika-correspondent Saskia Houttuin: 'Ik heb een cameracursus gehad van anderhalve dag'
Voordat Saskia Houttuin als RTL-correspondent naar Afrika ging, kreeg ze nog een klein beetje training: "Ik heb een cameracursus gehad van anderhalve dag." Haar werk in Afrika is niet altijd veilig: "Ik ben niet echt bang, maar altijd wel een beetje zenuwachtig."

Saskia Houttuin grootste journalistieke-talent 2018
RTL-correspondent Saskia Houttuin kreeg vandaag de Philip Bloemendalprijs voor het grootste journalistieke-talent uit handen van Eva Cleven, die de vorige keer won. Saskia Houttuin: "Ik had het eerlijk gezegd ook echt niet verwacht. Dit is een hele mooie prijs."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Cor Bakker en Victor Reinier te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 74 werd uitgezonden op donderdag 13 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie