Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 73

Aflevering 73

RTL Late Night

12-12-2018

| 650 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Een stressloze kerst met Jonathan, Estée en Ilja
Kerst, hét moment om voor je geliefden een onvergetelijk kerstdiner op tafel te zetten. Sterrenchef Jonathan Zandbergen, winnares van Masterchef, Estée Strooker en wijnboer Ilja Gort maken het perfecte kerstdiner voor een stressloze kerst.

Daphne's droom komt uit op de catwalk
Het was een droom die uitkwam voor de 21-jarige Daphne Westerdijk: ze heeft het Syndroom van Down en ruim een week geleden maakte zij haar debuut op de catwalk. Dat smaakte naar meer want binnenkort loopt ze alweer haar tweede show. Ze kreeg ontzettend veel reacties: "Mijn Facebook was helemaal ontploft."

Moeten we straks meer betalen voor boodschappen door de Brexit?
Door de Brexit gaan mogelijk de prijzen in Europa en Groot-Brittannië omhoog. Politiek verslaggever Marloes Lemsom: "Je moet de grens over en je paspoort laten zien. Dat kost tijd en dus geld. Nu liggen Nederlandse uien binnen 24 uur in de Britse winkels, dat gaat straks niet meer lukken." Producten die mogelijk duurder worden: Engelse thee, Schotse whiskey en vitamine-c-pillen.

Week van Marloes: Wat wordt duurder na de Brexit?
Politiek verslaggever Marloes Lemsom zocht uit welke producten nou duurder gaan worden als de Brexit er komt en deed zelf de overtocht naar Engeland. En wat kan premier Rutte nog doen? "Dat het voor iedereen duurder gaat worden, dat staat buiten kijf."

Martijn zegt Sorry: Gele hesjes, doventolk Heel Holland Bakt
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Deze week: collectief sorry voor iedereen die zich niet gehoord voelde. Bijvoorbeeld de groepen mensen die weer in een geel hesje de straat op gingen om te protesteren. En voor wie was de doventolk van Heel Holland Bakt aan het werk?

Maarten van Rossem cynische juryvoorzitter van De Slimste Mens
De succesvolle tv-quiz 'De Slimste Mens' is deze week weer van start gegaan. Maar liefst 1,3 miljoen mensen zaten maandag weer klaar voor de cynische grappen van juryvoorzitter Maarten van Rossem. De historicus die dit jaar zijn 75e verjaardag vierde is nog lang niet uitgespeeld.

Maarten van Rossem: 'Verbaasd dat ze mij vroegen voor De Slimste Mens'
Maarten van Rossem was in eerste instantie niet overtuigd om als jurylid mee te doen aan De Slimste Mens. "Ik was verbaasd dat ze mij vroegen. Ik streef er naar om er geleidelijk een talkshow van te maken, waarbij ik de enige persoon ben die aan het woord is."

Worden familie en vrienden van kroongetuigen wel goed genoeg beschermd?
Op 29 maart werd een succesvolle ondernemer in Amsterdam Noord doodgeschoten nadat zijn broer kroongetuige was geworden in de zaak van de Mocro maffia. Zoiets hadden we nog niet eerder meegemaakt in Nederland. Dat familie van een kroongetuige doodschieten wordt gezien als represaille. Journalist Paul Vugts zocht uit waarom het OM de familie niet beter beschermd heeft. "Als je een deal sluit met een kroongetuige, moet je eerst de veiligheid waarborgen van de familie."

Vuelta van start in Utrecht: 'Krankjorem besluit'
De Vuelta gaat in 2020 van start in Utrecht. Niet alle inwoners zijn het daar mee eens. Maarten van Rossem: "Ik vind het een krankjorem besluit. We hebben ongelooflijk last gehad van de Tour de France-start. Als je de deur uit wilt moet je een pasje aanvragen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Estee Strooker, Ilja Gort, Maarten van Rossem en Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 12 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee