Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 71

Aflevering 71

RTL Late Night

10-12-2018

| 646 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Skin (Skunk Anansie) en Edsilia Rombley - Weak
Skin en Edsilia Rombley zingen samen dé 90's hit Weak van Skunk Anansie.

Edsilia Rombley en Skin zingen samen dé 90's hit Weak
Skin van Skunk Anansie was zo onder de indruk van Edsilia Rombley's versie van de 90's hit 'Weak' en benaderde haar voor een duet. Skin vond de subtiele benadering van het nummer door Edsilia fascinerend mooi. Edsilia: "Ik wilde het gewoon klein maken en mooi behandelen."

De merkwaardige wereld van rotondekunst: 'Weggegooid geld in Tilburg'
Onze verslaggever Lex Uiting duikt in de merkwaardige wereld van rotondekunst. In Tilburg staat een draaiend huis op een rotonde ter discussie, moet het vanwege onder andere hoge onderhoudskosten wel of niet blijven? De rotonde in Tilburg is niet de enige waar een excentriek bouwwerk staat. Zo is er in Udenhout een kunstwerk op een rotonde dat vanwege zijn erotische vorm voor veel commotie zorgt.

André van Toorn is kankervrij en wil anderen helpen
Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn kreeg vorig jaar te horen dat hij lymfeklierkanker had. Drie dagen later overleed zijn goede vriend Jaap aan dezelfde ziekte. Na een operatie en twee chemokuren is hij kankervrij en gaat hij een lampion oplaten voor Jaap tijdens de KWF-lampionnenactie.

Fien Vermeulen: 'Na genezing van kanker kwam de hardste klap pas'
Naast Fien vindt ook André dat de grootste klap pas na genezing komt: "Je staat nadat je genezen verklaard bent niet op de tafel te dansen. Het jaar erna ben je er nog steeds aan overgeleverd, elke controle is het weer de vraag of het terug is of niet." Het zet volgens zowel André als Fien een ander perspectief op je leven. André: "Ik vaar alleen nog op mijn innerlijke kompas nu."

André van Toorn over ontdekking kanker: 'Het waren hele kleine symptomen'
"Kanker voel je niet. De kleine symptomen waren niet zo heftig dat ik dacht dat ik naar de dokter moest, ik dacht dat ik gewoon te druk was", aldus André. Uiteindelijk ging hij met acute rugpijn naar de dokter en werd bij hem de diagnose gesteld. Fien Vermeulen heeft precies dezelfde zeldzame vorm van kanker gehad en kwam er ook achter op de spoedeisende hulp.

Week van Fien: Bon Bini Holland 2, Cinderella en The Roast van Johnny de Mol
Fien Vermeulen helpt ons elke maandag een weg te banen door het enorme aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in de 'Week van Fien'. Met deze week: Bon Bini Holland 2, The Roast van Johnny de Mol en het prachtige Cinderella van het Nationaal ballet. "Cinderella is in deze voorstelling juist niet het slaafje van twee zusjes die 'bitches' zijn, maar juist een onafhankelijke vrouw."

Ajacied Frenkie de Jong: eenmaal, andermaal, nog niet verkocht
Frenkie de Jong is de sterspeler van Ajax en vlak voor het weekend werd bekend dat hij waarschijnlijk voor een gigantische bedrag van club gaat ruilen. Volgens Frits Barend zijn deze speculaties een onderhandelingstruc om de prijs op te drijven. "Het zou best rond kunnen zijn, maar dat denk ik niet, het mag officieel nog niet."

Frits Barend: 'Jeugdliefde Frenkie de Jong kan hem steady houden'
Frenkie de Jong heeft al jaren een relatie met zijn jeugdliefde Mikky. "Als dat stand houdt, is het meestal een voorbode voor een goede toekomst in het buitenlands voetbal", aldus Frits Barend. Jonge jongens die in het buitenland gaan voetballen krijgen vaak te maken met een groot vrouwenaanbod, wat hen volgens Frits uiteindelijk op kan breken. Skin van Skunk Anansie denkt daar echter heel anders over.

In deze uitzending van RTL Late Night waren André van der Toorn, Edsilia Rombley en Frits Barend te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 10 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie