Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 70

Aflevering 70

RTL Late Night

7-12-2018

| 728 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

OG3NE - EMOTIONS
OG3NE vertolkt het nummer Emotions van de Bee Gees.

Heel Holland Bakt begint weer!
Volgens jurylid Janny van der Heijden en winnaar Hans Spitsbaard wordt het zondagvond weer smullen tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt. De eerste auditiedag waren er honderden thuisbakkers!

Janny van der Heijden proeft honderd taarten tijdens auditiedag
Janny van der Heijden en Hans Spitsbaard hebben tijdens de auditiedag van Heel Holland Bakt beiden honderd taarten geproefd. Zo'n zeshonderd mensen kwamen met een taart naar deze speciale selectiedag.

The Kingdom Choir - Stand By Me
Het bekendste gospelkoor ter wereld, The Kingdom Choir, zingt het prachtige Stand By Me. Dit nummer werd ook gezongen tijdens het huwelijk van de Britse Prins Harry en Meghan Markle.

The Kingdom Choir zongen voor Harry en Meghan
Ze werden in een klap wereldberoemd na hun sensationele optreden op het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Zij zijn op dit moment het bekendste gospelkoor ter wereld: The Kingdom Choir!

Lex in de regio: slechte slogans, baby ijsberen en olliebollenvlaai
Lex duikt weer in het lokale nieuws, met vandaag: de stembus voor de slechtste slogan van het jaar is geopend, er is een IJsbeertweeling geboren in Nuenen, oliebollenvlaai is de nieuwste Brabantse snack en een kleine quiz!

Art Rooijakkers naar Broadwayshow van zijn grote held Bruce Springsteen
Art Rooijakkers vloog speciaal voor Late Night naar New York om de Broadwayshow van zijn grote held Bruce Springsteen te bezoeken. De presentator kwamnaar eigen zeggen terug als een beter mens.

Gaat Art Rooijakkers Expeditie Robinson presenteren?
Na 20 december wordt besloten wie Expeditie Robinson gaat presenteren. Gaat Art Rooijakkers het stokje van Dennis Weening overnemen? "Ik kan het mij nu niet voorstellen."

Art Rooijakkers kwam als 'beter mens' terug na Springsteen-show
"Ik kwam als een beter mens terug", zegt Art Rooijakkers over de Broadwayshow van Bruce Springsteen. Hij zat op de vierde rij en kon zijn idool "bijna ruiken".

De Week van Patty: Uitblinkerslunch, Philip Freriks en The Roast van Johnny de Mol
Als Koningin van de Nederlandse showbizz zag ze alles al voorbij komen in haar leven, maar toch is ze steeds weer verbaasd, verheugd of ontroerd over alles wat ze tegenkomt in de media. Met deze week: het bizarre 'ontslag' van Philip Freriks, Tygo in de GHB en prominenten bij de uitblinkerslunch. En ze heeft nieuws!

OG3NE - Alles Is Nog Hier
De meiden van OG3NE zingen hun kerstsingle Alles Is Nog Hier. Amy, Shelley en Lisa eren op het nummer een heel bijzonder iemand: hun moeder.

OG3NE over het missen van dierbaren tijdens kerst
Lisa, Amy en Shelley van OG3NE vieren kerst met een dubbel gevoel. Hun nieuwe single gaat dan ook over het missen van dierbaren tijdens kerst. Voor de meiden van OG3NE is dit hun moeder.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Art Rooijakkers, Hans Spitsbaard, Janny van der Heijden en Patty Brard te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 70 werd uitgezonden op vrijdag 7 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie