Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 69

Aflevering 69

RTL Late Night

6-12-2018

| 484 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Berget Lewis - Let it Snow
Berget Lewis brengt ons in de kerstsferen met haar uitvoering van Let it Snow.

Ziggo Dome toneel van spectaculaire Christmas Show
In plaats van een traditioneel theater, is de grote Ziggo Dome de plek waar The Christmas Show zal plaatsvinden. En dat zorgt elk jaar voor veel vuurwerk en spektakel. "We vlogen vorig jaar door de hele Ziggo Dome heen." En dan zijn er ook nog vele BN'ers om de show tot een ware beleving maken.

Berget Lewis en Buddy Vedder zetten Ziggo Dome op z'n kop met The Christmas Show
Wereldsteden als New York en Londen zijn in de decembermaand al jarenlang in de ban van spectaculaire kerstshows. Ook in Nederland begint het een traditie te worden. 'Goede fee' Berget Lewis en 'prins' Buddy Vedder luiden deze feestelijke periode bij ons in met The Christmas Show.

We mogen weer: wat zijn de kersttrends van 2018?
Onze Lex Uiting duikt in de kerstgekte nu Sinterklaas terug is naar Spanje. Sylvie Meis beet het spits af met het optuigen van de kerstboom. Tegenwoordig kunnen kerstbomen kant en klaar worden aangeleverd. "De piek is tegenwoordig uit de mode." En moet je een kerstboom water geven?

Meeting Máxima: Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek
Onze koningin was vandaag op bezoek bij powervrouwen Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek. Koffietijd en 5 uur Live ruilen hun villa om voor een nieuwe studio in Amsterdam. Het gebouw werd geopend door niemand minder dan Koningin Máxima.

Gaan Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek de bekende villa missen?
"Bij Koffietijd kan altijd alles, we hebben tien seizoenen enorm veel lol gehad", aldus Quinty, die de Gouden Kooi villa na een decennium gaat verlaten. "Maar het was ook wel een beetje een hutje op de hei", merkt Daphne op. Beide dames kunnen nu te voet of op de fiets naar de ultra duurzame nieuwe studio.

Koningin Maxima kwam een praatje maken in de nieuwe 5 Uur Live en Koffietijd-studio
Heeft Daphne Bunskoek geprobeerd om de koningin direct aan tafel te krijgen toen ze het nieuwe gebouw van Koffietijd en 5 Uur Live kwam openen? "Er is een streng protocol en daar houd ik me altijd aan", aldus Daphne. Buddy Vedder en Fernando Halman hebben eerder wel een praatje gemaakt.

Week van Fernando: Spotifeitjes, Ariana Grande, Hans Zimmer en Shaggy
Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws. Met deze keer: Hans Zimmer, Shaggy, Ariana Grande, Drake en Josylvio. "Heel veel jonge kids checken hiphopmuziek. Elke dag word ik op de radio gestalkt door kids die Boef en Josylvio willen horen, het is echt hot."

Prinses Amalia blaast vijftien kaarsjes uit, maar zij niet alleen
Morgen viert de meest bekende puber van ons land, Kroonprinses Amalia van Oranje haar vijftiende verjaardag. Ook Anniek, Isa, Emma, Anouk, Sarah en Danique worden morgen vijftien jaar oud. Hoe is het om op dezelfde dag jarig te zijn als de toekomstig Koningin?

Wat krijg je als je geboren bent op dezelfde dag als de kroonprinses van Nederland?
Wanneer je op dezelfde dag jarig bent als prinses Amalia komen je allerlei cadeautjes en privileges toe. Een jaar lang gratis luiers als je klein bent, bijvoorbeeld. "En we mochten op de foto met de burgemeester." Uiteindelijk krijgen de zes meiden misschien ook wel vrij op hun verjaardag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Berget Lewis, Buddy Vedder, Daphne Bunskoek, Quinty Trustfull en Sylvie Meis te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 69 werd uitgezonden op donderdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie