Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 25

Aflevering 25

RTL Late Night

5-10-2018

| 1283 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Leon Ramakers kan niet goed tegen Madonna
Mojo-icoon Leon Ramakers heeft alle artiesten gezien. Het te laat komen van Madonna viel niet altijd goed.

Vijftig jaar MOJO, vijftig jaar wereldsterren in Nederland
MOJO bestaat vijftig jaar. De grote kracht achter dit succes is Leon Ramakers, die het bedrijf klein zag beginnen, maar inmiddels alle wereldsterren als Sting , de Rolling Stones en Bruce Springsteen naar Nederland heeft gehaald.

Wie is het: presentatoren van vroeger
We gaan terug in de tijd met Robert ten Brink. Herken jij alle presentatoren van vroeger nog?

Robert ten Brink over Screentest en All You Need is Love
Dit weekend kunnen we niet om Robert ten Brink heen. De Nederlandse Dr Love is morgen terug met een nieuw seizoen 'All you need is love' en zondag debuteert hij als jurylid in het programma 'Screentest', waarin wordt gezocht naar het nieuwe presentatietalent van Nederland.

Tineke Ceelen en Lilianne Ploumen over Nobelprijs voor de Vrede-winnaar Denis Mukwege
"We moesten allebei keihard huilen", zegt Tineke Ceelen nadat ze Nobelprijs voor de Vrede-winnaar Denis Mukwege belde. Lilianne Ploumen vindt de prijs meer dan terecht: "Hij geeft vrouwen in Congo een stem."

Nobelprijs voor de Vrede-winnaar Denis Mukwege vreest voor zijn leven
De Congolese arts Denis Mukwege is vandaag onderscheiden met de Nobelprijs voor de vrede. Hij krijgt de prijs voor zijn strijd tegen seksueel geweld als wapen in de oorlog. Hij vertelt aan Twan te vrezen voor zijn leven nadat hij de Nobelprijs voor de Vrede heeft gewonnen.

Denis Mukwege vreest voor zijn leven na winnen Nobelprijs voor de Vrede
In een exclusief gesprek in RTL Late Night met Twan Huys zegt de kersverse winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, de Congolese gynaecoloog Denis Mukwege, dat hij voor de rebellen in zijn land een groter doelwit is geworden na het winnen van de belangrijkste vredesprijs ter wereld.

'Meet Jimmy is ons ticket naar Hollywood'
Filmmakers David-Jan Bronsgeest en Tim Koomen gaan naar Hollywood. De twee Nederlandse filmmakers hebben de rechten van hun korte film 'Meet Jimmy' afgestaan aan Paramount Pictures. "Het is ons ticket naar Hollywood."

Jonge filmmakers horrorfilm 'Meet Jimmy' naar Hollywood
Filmmakers David-Jan Bronsgeest en Tim Koomen staan op het punt van door te breken in Hollywood en vliegen deze maand naar de Verenigde Staten om te werken aan het script van de film 'Meet Jimmy'. Hun script is verkocht aan de filmmaatschappij Paramount Pictures.

Ilse Warringa en Jacob Derwig winnen Gouden Kalveren
In de Stadsschouwburg in Utrecht zijn zojuist op de slotavond van het Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren uitgereikt. Onze verslaggever Lex Uiting is van de partij. Hij interviewt Ilse Warringa (Beste Actrice Tv-drama) en Jacob Derwig (Beste Acteur).

Lilianne Ploumen: 'Dividendbelasting moet van tafel!'
Premier Mark Rutte gaat zijn omstreden maatregel om de dividendbelasting af te schaffen opnieuw overwegen. Het dividend plan kwam vandaag verder onder vuur te liggen toen Unilever bekendmaakte haar hoofdkantoor toch niet naar Nederland te verhuizen.

EXTRA: Forever Amy - I love you more than you will ever know
Speciaal voor online speelt Forever Amy het nummer 'I love you more than you will ever know'.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Leon Verdonschot, Robert ten Brink, Bruce Springsteen, Ilse Warringa, Jacob Derwig, Lilianne Ploumen, Mark Rutte, Rolling Stones, Sting en Tineke Ceelen te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op vrijdag 5 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie