Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 21

Aflevering 21

RTL Late Night

1-10-2018

| 1017 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Rico Verhoeven over rematch met Badr Hari: 'Ik wacht op een datum'
Kickboksfans wachten met smacht op de rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Als het aan Verhoeven ligt gaat die er komen: "Ik wacht rustig op een datum en locatie van Badr en dan ben ik er".

Rico Verhoeven over het winnen van GLORY 59
Ruim 1 miljoen mensen zagen Rico Verhoeven zaterdagavond opnieuw wereldkampioen kickboksen worden tijdens GLORY 59. Hij won voor de zeventiende keer. Rico blikt terug op deze ongekende prestatie.

Iris Hogendoorn over opgroeien met een broer met een verstandelijke beperking
Filmmaker Iris Hogendoorn groeide op met een broer met een verstandelijke beperking. "Je groeit anders op dan je vriendjes en vriendinnetjes op de lagere school." Ze maakte hier een film over en is nu bezig met een serie.

Hugo de Jonge in actie voor broers en zussen van mensen met een beperking
Broer of zus zijn van iemand met een beperking is niet altijd leuk. Minister Hugo de Jonge komt in actie om deze familieleden te ondersteunen.

Lex op bezoek bij Miljoenenjacht-winnaar Pascal
De Limburgse Pascal won meer dan een miljoen euro bij Miljoenenjacht. Verslaggever Lex Uiting zocht hem op. "Het is alsof ik nog wakker moet worden".

David Van de Steen over de politieman die hem vond
De Bende van Nijvel schoot de ouders van David Van de Steen voor zijn ogen dood. David werd gevonden door een politieman. "Hij dacht dat ik dood was."

David Van de Steen is overlever van de Bende van Nijvel
De Bende van Nijvel schoot de ouders van David Van de Steen voor zijn ogen dood. Hij was toen nog maar 9 jaar oud. 33 jaar later heeft hij de hoop opgegeven dat de daders ooit nog worden gepakt. Hij schreef er het boek 'Overlever van de Bende van Nijvel' over.

Hugo de Jonge: 'Heel onverstandig de griepprik niet te gebruiken'
Minister Hugo de Jonge staat achter het gebruiken van de griepprik. "Voor nu is dit vacant het beste wat er is." Hij botst hierin met huisarts Hans van der Linde, die al jaren kritisch is op de griepprik.

'Er is geen bewijs dat de griepprik werkt'
Slechts vijf procent van het ziekenhuispersoneel laat zich inenten. De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen wil hier verandering in brengen. Hans van der Linde en Susanne Heijmenberg zijn het oneens over de griepprik. Van der Linde: "Er is geen bewijs dat de griepprik werkt".

Katell Chevalier - La Bohème
Franse zanger Charles Aznavour is op 94-jarige leeftijd overleden. Katell Chevalier, bekend van The Voice of Holland, eert hem met het nummer La Bohème.

Ophef over bizar fragment Hour of Power: 'Akward'
Ophef op social media over het gedrag van presentator Jan van den Bosch in het religieuze programma Hour of Power. Reactie van onze gasten: 'ongemakkelijk en akward'

De Stint mag de weg niet meer op
Na het vreselijke ongeluk in Oss mag de Stint de openbare weg niet meer op. "Logisch besluit, veiligheid vooruit," zegt Minister Hugo de Jonge.

In deze uitzending van RTL Late Night was Rico Verhoeven te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op maandag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie