Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 22

Aflevering 22

RTL Late Night

2-10-2018

| 1213 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Bizarre woningen in BelgiŽ: 'Ieder individu heeft een paleisje'
Een van de grote verschillen tussen BelgiŽ en Nederland zijn de huizen. Lelijke huizen zijn de trots van BelgiŽ. "Ieder individu heeft een paleisje," zegt Lieven Scheire.

Belgen maken kennis met de Hollandse keuken
In het nieuwe programma Holland-BelgiŽ schotelt Art Rooijakkers een patatje kapsalon voor aan de cabaretier Guga Baķl. Hij is niet onder de indruk: "Dit is kut met peren."

Art Rooijakkers en Lieven Scheire over Holland-BelgiŽ
Presentator Art Rooijakkers en comedian Lieven Scheire over domme Belgen, botte Nederlanders en andere vooroordelen tussen onze buurlanden. "Belgen vinden ons lomp," zegt Art Rooijakkers.

Nienke Gottenbos over 'vaginal seeding'
Poepdokter Nienke Gottenbos vertelt over het concept 'vaginal seeding' en waarom babys die via de keizersnee geboren zijn deze procedure moeten ondergaan.

Gezonde poep voor kinderen
Ze schreef het boek 'De Poepdokter' over het belang van een gezonde darmflora. Met dertigduizend verkochte exemplaren een bestseller. Nu is Nienke Gottenbos terug met het boek 'De Poepdokter Junior' over het belang van gezonde poep voor kinderen. Iets waar je liever niet bij stilstaat als je de luier van je kleintje verschoont.

Nienke Gottenbos legt de babypoep-kaart uit
Poepdokter Nienke Gottenbos legt de kijkers uit welke kleuren babypoep er zijn. Waar moeten ouders op letten?

Medewerkers publieke sector doen hun pitch
Basisschoolleraar Jan van de Ven, ambulant begeleider Marijke Volgers, officier bij de landmacht Thijs van Leeuwen en hoofdagent Ramon Meijerink maken alle vier een statement waarom er meer geÔnvesteerd moet worden in hun beroepsgroep.

Publieke sector in actie: 'De kamer heeft nu nog de kans om een verstandige keuze te maken'
Leraren, zorg-medewerkers, agenten en defensiepersoneel gingen vanavond in Den Haag de straat op. Ze willen extra geld voor het wegwerken van hun werkdruk en voor meer salaris. Bij ons aan tafel basisschoolleraar Jan van de Ven, ambulant begeleider Marijke Volgers, officier bij de landmacht Thijs van Leeuwen en hoofdagent Ramon Meijerink.

Hond Joy ruimt de troep op en wint verkiezing
Hond Joy heeft de verkiezing 'Dier van het Jaar 2018' van weekkrant Kidsweek gewonnen. En niet zomaar. Deze labrador zorgt ervoor dat ons land er een stukje netter uitziet. Zijn baas Alex van Eck ergerde zich aan afval op straat en trainde Joy om plastic flessen, blikjes en lege limonade-pakjes op te rapen.

Paul Vugts: 'Wij moeten serieus schrijven over de misdaad die er toe doet.'
De Panorama en de Telegraaf publiceerden eerder over Ridouan T. Zijn de aanslagen op deze gebouwen van zijn hand? Heeft dit gevolgen voor de berichtgeving?

Paul Vugts: 'Ridouan T. is nu een hele grote'
De politie heeft vandaag invallen gedaan op meerdere plekken in Nieuwegein, Utrecht, Tiel en Vianen. Zeven mannen zijn daarbij gearresteerd. Volgens misdaadverslaggever Paul Vugts houdt het onderzoek verband met de voortvluchtige Ridouan T., die ervan wordt verdacht als opdrachtgever betrokken te zijn geweest bij verschillende liquidaties in een strijd om de macht in de grootschalige drugshandel.

Heineken-ontvoerder neergeschoten: 'kan beter met pensioen gaan'
Frans Meijer, ťťn van de vier ontvoerders van bierbrouwer Heineken, is vanochtend neergeschoten in Amsterdam. Hij werd neergeschoten door een motoragent in verband met een 'verdachte situatie'. Paul Vugts: 'Hij kan beter met pensioen gaan'.

Burgemeester Haarlem bedreigd voor motorbendes
Bizarre taferelen in Haarlem. Zwaarbewapende politieagenten moesten daar zorgen voor de veiligheid van burgemeester Jos Wienen. Paul Vugts: "Het belangrijkste is dat je een deel van je vrijheid opgeeft, dat kan niet de bedoeling zijn".

Woede om deal justitie met Volkert van der Graaf
Edwin, de neef van Pim Fortuyn is woedend dat justitie een deal heeft gesloten met Volkert van der Graaf. Ook kamerleden in Den Haag reageren woedend. CDA: "Dit is niet uit te leggen en te bevatten", PVV: "Gedrag van slapjanussen, hij moet in de cel".

In deze uitzending van RTL Late Night waren Art Rooijakkers, Lieven Scheire, Frans Meijer, Jos Wienen en Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op dinsdag 2 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie