Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 24

Aflevering 24

RTL Late Night

4-10-2018

| 1374 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Oud-bandleden Amy Winehouse: 'Het was een eer haar gekend te hebben'
Amy Winehouse overleed in 2011, maar haar muziek is springlevend! Oud-leden van haar band zijn opnieuw op tournee met een nieuwe zangeres: Alba Plano.

Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum zijn internationaal topmodel
Myrthe Bolt is naast Victoria's Secret model ook eerstejaars student Geneeskunde. Yasmin woont inmiddels in New York.

Nederlandse topmodellen lopen voor Victoria's Secret
Meelopen op de catwalk in de spectaculaire show van lingeriemerk Victoria's Secret is voor veel modellen een droom. Voor de Nederlandse meiden Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum komt dit jaar deze droom uit.

Lex Uiting bij de hondentraiteur
Het moet niet gekker worden. Een traiteur voor honden! Lex Uiting ging langs en nam een taartje mee naar de studio. Zou de hond in de studio het taartje willen?

Dierendag-gekte met Lex Uiting
Je kon er niet omheen vandaag: Dierendag. Sommige mensen zijn volgens verslaggever Lex Uiting echt knettergek als het om hun huisdier gaat. Van Tinder voor katten tot een heuse hondentraiteur.

Sanne Vogel verloor 4 maanden oud kindje
Sanne Vogel maakte deze week bekend dat ze na een zwangerschap van vier maanden haar kindje verloor. Het overkomt duizenden mensen per jaar en toch wordt er maar weinig over gesproken. De actrice wil hier verandering in brengen.

Sanne Vogel wilde niet huilen aan tafel over verliezen baby
"Je lichaam ziet er zwanger uit, maar er zit geen kindje in. Je gaat naar de supermarkt en mensen zeggen gefeliciteerd. Het is zo moeilijk. Ik dacht ik ga het gewoon vertellen". Sanne Vogel kreeg meer dan duizend reacties nadat ze op Instagram bekend maakte dat ze haar kind was verloren. "Het is echt niet normaal hoeveel mensen dit hebben meegemaakt"

Russische cyberaanval: 'Dit doet de nabestaanden van MH17 veel'
De MIVD heeft een Russische cyberaanval tegen de chemische wapenwaakhond OPCW weten te verhinderen. Vier spionnen van de Russische militaire inlichtingendienst zijn het land uitgezet. Volgens de regering waren de Russische hackers uit op documenten over het onderzoek naar de ramp met MH17. "Dit doet de nabestaanden erg veel," zegt Ruslandkenner Pieter Waterdrinker.

Hoe werkt een hackaanval? Oud hacker geeft demo
Ethisch hacker Rickey Gevers geeft een demonstratie hoe een hackaanval werkt. Hij gebruikt hiervoor een speciaal apparaat en weet vanalles over de mensen uit de zaal!

Britt en baby Yassin nog steeds vast in Egypte
De 19-jarige Britt uit Rotterdam en haar baby Yassin mogen nog steeds Egypte niet uit. Ze beviel vijfenhalve week geleden in een resort in badplaats Hurghada plotseling van haar zoontje. Maar omdat ze niet weet wie de vader is krijgen ze geen uitreisvisum.

Cristiano Ronaldo onder vuur en niet meer in actie voor nationaal elftal
Cristiano Ronaldo komt de rest van het jaar niet meer in actie voor het Portugese Nationale elftal. Hij ligt onder vuur vanwege een vermeende verkrachting. De advocaat van de vrouw die hem daarvan beschuldigt, het Amerikaanse lerares Kathryn Mayorga, gaf vannacht een persconferentie.

In deze uitzending van RTL Late Night was Sanne Vogel te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 4 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie