Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

3-10-2018

| 1600 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Fernando Halman over popsterren in films
Popsterren in films gaat niet altijd goed. Fernando Halman neemt een aantal voorbeelden onder de loep. "Michael Jackson in The Wiz was puur geweldig!"

Popsterren naar het witte doek
Popsensatie Lady Gaga schittert vanaf morgen op het witte doek. De film waar ze in speelt, A Star Is Born, wordt bejubeld en er wordt al gefluisterd over Oscarnominaties. Gaga is niet de eerste artiest die in een Hollywood-productie schittert.

Coureur Tim over storm: 'Ik heb nooit zoiets meegemaakt'
Coureur Tim van Leeuwen raakte onderkoeld bij een storm tijdens de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt".

Nuon Solar Team wint ondanks veel tegenslag Sasol Solar Challenge
Opnieuw hebben de studenten van de TU Delft de Nederlandse titel met succes verdedigd in de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. Coureur Tim en coach Mark Lammers kregen het zwaar te verduren; Tim raakte onderkoeld en het team werd beticht van spionage.

Lex bij het Ministerie van FinanciŽn: VWO-klas haalt fout uit belastingplan
Het Ministerie van FinanciŽn mag erg blij zijn met een 5 vwo-klas van het Beatrix College uit Tilburg. Zij haalden een fout uit het Belastingplan 2019. Onze verslaggever Lex Uiting ging even peilen bij de bollebozen.

Herman Brood in de Bijlmerbajes
Ontspannings-leider Theo Lammers wist meerdere artiesten waaronder Herman Brood te strikken voor een optreden in de Bijlmerbajes.

Bijlmerbajes na 40 jaar verleden tijd
De beroemdste gevangenis van Nederland is na vandaag definitief verleden tijd. Na 40 jaar Bijlmerbajes gaat vandaag de sloopkogel er tegenaan. Er zijn eindeloos veel verhalen te vertellen over deze bajes. aan tafel gevangenisbewaarder Ronald de Vente, advocaat Jan Hein Kuijpers en Theo Lammers, ontspannings-leider in de vrouwenbajes.

'Ik organiseerde modderworstelen in de Bijlmerbajes'
Theo Lammers werkte 28 jaar in de Bijlmerbajes. Hij heeft er de meest gekke dingen georganiseerd: "Ik organiseerde modderworstelen. De meiden gingen met elkaar stoeien in trainingspakken."

Martijn zegt Sorry: Kanye West, Vindicat en Defensie
Kanye gaat tegenwoordig door het leven als Ye. Waarom weet niemand, maar Martijn heeft de primeur! Verder moet Vindicat sorry zeggen tegen de Rijksuniversiteit Groningen en defensie moet sorry zeggen tegen haar gehele personeel.

'De bakfiets kan ook tussen de rails hangen'
Strafrechtadvocaat Jan Heijn Kuijpers: "Daar waar het gaat om kinderen moet je geen enkel risico nemen". Kinderdagverblijf directeur Michelle van Zundert beargumenteert dat de Stint moet blijven. Wanneer de risico's van de Stint besproken worden zegt van Zundert: "De bakfiets kan ook tussen de rails hangen".

'Velen hebben de Stint echt heel hard nodig'
Kinderdagverblijf 'Het Kinderstraatje' in Almere sleept minister Cora van Nieuwenhuizen voor de rechter vanwege het Stint-verbod. Directeur Michelle van Zundert en jurist Werner van Bentem zijn het oneens met het plotselinge besluit van de minister. "Velen hebben de Stint echt heel hard nodig".

Roetveegpiet kan Zwarte Piet worden
De stoomboot van Sinterklaas is dit jaar gevuld met roetveegpieten. Dat meldt de NTR, de omroep die de zwaarbeladen sinterklaasintocht uitzendt. Volgens de NTR hebben de pieten roet op hun gezicht omdat ze door de schoorsteen gaan. Hoe vaker een Piet door de schoorsteen gaat, hoe meer roet de piet op het gezicht heeft.

In deze uitzending van RTL Late Night was Jan-Hein Kuijpers te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 3 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie