Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 26

Aflevering 26

RTL Late Night

8-10-2018

| 967 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Wat kunnen nabestaanden doen na een ramp als in Oss?
Annelies Laurier heeft zelf haar zoontje verloren bij een treinongeluk in Driebergen en geeft nu zelf advies aan mensen die een dergelijk ongeluk hebben meegemaakt: "Je hebt professionele rouw- en verliesverwerking nodig. Ik doe het nu zelf. Als je het zelf hebt meegemaakt kun je mensen het beste helpen. Ik heb het gemist".

'Makers Expeditie Robinson verdienen de Televizierring echt'
"Mensen geloven niet dat het zo echt is", vertelt Anna Nooshin. "Het is heel zwaar om te maken, er worden veel uren gedraaid. Het is een team dat een heel jaar doorgaat." Danny Ghosen: "Je gunt het de makers echt."

Hoe moet je als ouder verder na een ongeluk als in Oss?
Inwoners van de gemeente Oss hebben vandaag het spoorwegongeluk herdacht. Hoe moet je als ouder verder als je kind plotseling uit het leven wordt gerukt? Leo en Annelies Laurier uit Driebergen verloren negentien jaar hun driejarige zoontje, toen hij met zijn skelter onder de trein kwam. Vajčn van den Bosch zong tijdens de herdenking in Oss.

Danny Ghosen en Anna Nooshin twijfelden niet over deelname Expeditie Robinson
"Ik heb nooit getwijfeld over deelname, maar was wel bang voor verveling", zegt Anna Nooshin. Danny Ghosen twijfelde ook niet. Alleen wel over het waterfestijn: "Ik kan niet zwemmen."

Vajčn van den Bosch - Somewhere over the rainbow
Vajčn van den Bosch zong tijdens de herdenking in Oss het nummer 'Somewhere over the Rainbow'. In de uitzending zingt ze het nummer nogmaals. Op de piano Menno Theunissen.

Wint Expeditie Robinson de Televizierring?
Deze week besteden we elke avond aandacht aan één van de kanshebbers op de Televizierring. Vanavond hebben we het over Expeditie Robinson! Oud-deelnemers Danny Ghosen en Anna Nooshin vinden dat dit programma nu eindelijk de felbegeerde prijs moet krijgen.

Chaos bij het ministerie van Defensie
Het is een bende bij defensie. De spullen van militairen zijn niet veilig, er vallen doden bij buitenlandse missies en op de schietbaan in Nederland. Vacatures blijven open staan en het salaris is te laag. Hoe gaat de baas van het leger, Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer, de puinhoop op lossen?

Vertrouwen laag bij defensie
Het vertrouwen is laag bij defensie. RTL Late Night kreeg gelijk reacties toen het onderwerp werd aangekondigd. Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer: "Ik weet dat het vertrouwen bij onze mensen laag is. 25 jaar zorgen maken over je baan. Er moet een hoop gebeuren, we komen van ver, en we zijn er nog niet."

Bijzonder schouwspel in rechtbank Leeuwarden
Er was een huwelijksaanzoek, de rechter werd onwel en ook nog een partybus. Een verslaggever Omrop Fryslân vat de rechtszaak tegen de Friezen die de anti-zwarte-piet-demonstranten tegenhielden als volgt samen: "Het is een gekkenboel."

Blokkeerfriezen voor de rechter
Bijna een jaar geleden wilde een groep anti-zwarte-piet-demonstranten bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum demonstreren. Op weg naar de Friese stad werden ze tegengehouden door voorstanders van Zwarte Piet die een blokkade vormden op de snelweg A7. Een deel van deze blokkeerders moest zich vandaag verantwoorden voor de rechter. Lex Uiting ging naar Friesland.

Leeuwenwelpje gevonden in weiland
Opmerkelijke vondst dit weekend in Tienhoven. Een jogger vond een leeuwenwelpje in een kooi in een weiland. Dat komt niet vaak voor en de vraag is dan ook, wie heeft dit welpje daar achtergelaten en waarom? David van Gennep van de Stichting Aap vertelt over deze bijzondere vondst. Van Gennep: "Het is absoluut strafbaar."

Trailer nieuwe seizoen House of Cards: 'Ik ben afgehaakt'
Netflix heeft maandag de trailer online gezet van Twan Huys zijn favoriete serie House of Cards. Frank Underwood is niet meer van de partij, zijn vrouw Claire is nu president van Amerika. Danny Ghosen is groot fan van Kevin Spacey, maar.. "Ik ben afgehaakt, hij kwam met alles weg." Heeft het nog zin om te kijken nu Spacey weg gaat? Twan gaat in ieder geval kijken.

Gedumpt leeuwenwelpje geen unieke situatie
"Wij maken het meer mee", zegt David van Gennep (directeur stichting AAP). Studenten in Parijs hadden ook een leeuwenwelpje, die hadden zoveel foto's op Instagram gezet dat de politie voor de deur stond. In Duitsland zijn er ook gevallen bekend. Via internet twee welpjes besteld als postorder en gekregen ook. Het is een kwestie van goed googlen. Lex Uiting: "Andy van der Meijde had een hele dierentuin achter huis.."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anna Nooshin, Danny Ghosen en David van Gennep te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 8 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie