Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Late Night

28-9-2018

| 1167 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jim Bakkum - Toen Ik Je Zag
Jim Bakkum zingt in de Late Night-studio zijn vertolking van de All Stars-klassieker 'Toen Ik Je Zag'.

Jim Bakkum is Hero in All Stars de Musical
Jim Bakkum staat op de planken in All Stars de Musical. Hij speelt hierin de rol van Hero. In de film uit 1997 werd deze rol gespeeld door Antonie Kamerling. Grote schoenen om te vullen. "In de musical speel ik Hero, niet Antonie"

'In potentie is Rico Verhoeven geen partij voor Badr Hari'
Remy Bonjasky en Ajouad El Miloudi blikken vooruit op GLORY 59. Een droomwedstrijd is volgens de twee Rico Verhoeven versus Badr Hari. "In potentie is Rico geen partij voor Badr Hari" zegt Ajouad.

Remy Bonjasky en Ajouad El Miloudi over hun liefde voor het kickboksen
De kickbokswereld reist af naar de Johan Cruijff Arena voor het kickboksgala GLORY 59. Remy Bonjasky en Ajouad El Miloudi vertellen over hun liefde voor de sport.

Nienke Plas bestormt de Nederlandse televisiewereld
Multi-talent Nienke Plas kennen we van de vlogs waarin ze geen blad voor de mond neemt. Nu breekt ze definitief door op tv, bijvoorbeeld in Expeditie Robinson.

Nienke Plas en Corry Konings over de Expeditie Robinson-ruzie
Expeditie Robinson-kandidaten Corry Konings en Nienke Plas reageren op de grote ruzie tussen Corry en I Am Aisha afgelopen donderdag. "Ze hebben niet alles uitgezonden. Aisha noemde mij de duivel," zegt Corry.

Michiel Huisman maakt het in Hollywood
Miljoenen mensen dromen ervan, hem lukt het: acteur Michiel Huisman hoort bij de crème de la crème van Hollywood. Huisman speelt de hoofdrol in de nieuwe door Steven Spielberg geproduceerde Netflix-serie 'The Haunting of Hill House'.

Michiel Huisman over zijn persoonlijke leven: 'Ik moet nog steeds wennen aan New York'
Michiel Huisman woont sinds twee jaar met zijn gezin in New York. Hij moet nog steeds wennen aan het leven in 'The Big Apple'. "Wanneer ik hier ben denk ik, wow, wat is Nederland een geweldige plek om te wonen."

Michiel Huisman over nieuwe Netflix-serie The Haunting of Hill House
"Afgelopen week heeft mijn dochter twee nachten niet geslapen," zegt Michiel Huisman nadat hij zijn nieuwe horrorserie The Haunting of Hill House aan zijn dochter liet zien. Huisman speelt de hoofdrol in deze nieuwe door Steven Spielberg geproduceerde Netflix-serie.

Corry Konings: 'Koos Alberts was van het volk'
Volkszanger Koos Alberts is op 71-jarige leeftijd overleden. Corry Konings was goed bevriend met Koos en maakte samen in de jaren 80 veel muziek. "Ze vonden onze stemmen zo uniek, dat ze een album van ons wilden."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ajouad El Miloudi, Michiel Huisman, Remy Bonjasky, Corry Konings en Jim Bakkum te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 28 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie