Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 29

Aflevering 29

RTL Late Night

11-10-2018

| 1323 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Andy van der Meijde: 'Ik heb mijn kinderen in de steek gelaten'
Andy van der Meijde legt uit dat hij hoopt de gebroken band met een aantal van zijn kinderen ooit te herstellen. "Het is mijn eigen domme fout geweest, maar ik hoop dat ik ze ooit weer mag vasthouden." Melisa Schaufeli bevestigt hoe graag Andy zijn kinderen wil zien.

De meest gênante vraag die Andy en Melisa kregen
Melisa Schaufeli vindt het tijdens de theatershows moeilijk om hele persoonlijke en gênante vragen te beantwoorden. Zo werd Andy van der Meijde gevraagd of hij Melisa of zijn vroegere vrouw knapper vond. Ook seksvragen worden veel gesteld en Andy heeft daar geen probleem mee. "Ik heb een boek geschreven en daar staat alles in", aldus Andy.

K-pop-band BTS razendpopulair, ook in Nederland
Koreaanse muziek, beter bekend als K-pop, is hotter than hot. En nee het gaat niet over Gangnam Style van Psy uit 2012. De allergrootste K-pop-act, boyband BTS, staat dit weekend in de Ziggo Dome. Het concert was binnen vijftien minuten uitverkocht. Manya Koetse en Lotte Boerma vertellen over de reden van het Koreaanse succes.

'Korean Wave' met bands als BTS neemt wereld over
De Koreaanse band BTS is slechts een voorbeeld van de immens populaire K-pop-trend in de muziekwereld, legt Many Koetse uit. Het vormen van de boybands gaat door middel van scouten, selecties en trainingskampen. "Ze worden op zang, dans een taalles getest alsof ze een product zijn", aldus Koetse.

Televizier-Ring: Lex Uiting spreekt winnaars Beau en Ilse Warringa
Donderdagavond zijn de belangrijkste televisieprijzen van het jaar weer uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. Lex Uiting spreekt met de grote winnaar Beau van Erven Dorens (Gouden Televizier-Ring voor Beau Five Days Inside). Ook spreekt hij met Zilveren Televizier-Ster-winnares Ilse Warringa (De Luizenmoeder).

Herenigd op Invictus Games, 10 jaar na drama in Afghanistan
Invictus Games is een sportevenement voor veteranen die gewond of getraumatiseerd zijn teruggekomen uit een oorlogsgebied. Twee van de deelnemers zijn Marc van de Kuilen en Luuk Veltink die door het noodlot aan elkaar zijn verbonden. Marc verloor zijn beide benen door friendly fire van Luuc. "Ik heb het Luuk nooit kwalijk genomen."

Marc: 'Ik heb het Luuk nooit kwalijk genomen'
Luuk Veltink was bang dat Marc van de Kuilen, wiens benen hij eraf schoot tijdens een friendly fire in Afghanistan, hem zou haten om het noodlottige voorval. Echter heeft Marc hem nooit iets kwalijk genomen. "Er is nog nooit een oorlog geweest waarin dit niet is gebeurd", aldus Marc.

Marc verloor zijn benen door friendly fire in Afghanistan
Marc van de Kuilen verloor zijn benen door een schot van Luuk Veltink tijdens een friendly fire op een noodlottige nacht in Afghanistan. "Ik viel naar beneden en keek tegen mijn eigen voetzolen aan." Het vermoeden dat het friendly fire was, werd later bevestigd. Luuk: "Ik heb het nooit verteld aan familie bij terugkomst door schaamte, waar ik veel te lang mee heb rondgelopen. Pas sinds het boek van Marc heb ik het meerdere mensen durven te vertellen."

Criminelen dumpen drugsafval in woonwijken
In de afgelopen dagen is op verschillende plekken in Nederland drugsafval middenin een woonwijk gedumpt, soms zelfs in fik gestoken. In een straat in het Brabantse Lage Zwaluwe is een drugslab opgerold en 30.000 liter drugsafval gevonden. Buurtbewoners durven de situatie niet te melden. Freek Pecht van politie West-Brabant en Chiel Timmermans van Eindhovens Dagblad omschrijven de situatie.

Politie West-Brabant: Let op verdachte zaken om je heen
De politie roept mensen op om op te letten op verdachte situaties en deze te melden. Coördinator synthetische drugs politie Zeeland West-Brabant Freek Pecht zegt dat het niet eenvoudig is een illegaal drugslab te herkennen, maar dat er wel signalen zijn die het weg kunnen geven. "Als jij een pand in je straat hebt staan en je ziet er busjes naar toe rijden, die strak tegen het pand aan parkeren zodat niemand kan zien wat er wordt ingeladen, zou dat een indicatie kunnen zijn", aldus Pecht.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Andy van der Meijde, Beau van Erven Dorens, Ilse Warringa en Melisa Schaufeli te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op donderdag 11 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie