Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 28

Aflevering 28

RTL Late Night

10-10-2018

| 1253 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Snollebollekes in voetsporen Prince en Rolling Stones
Feestartiest Snollebollekes treedt in de voetsporen van Prince, Justin Bieber en de Rolling Stones. Als eerste feestartiest staat hij op 30 maart in het GelreDome in Arnhem. Toch wil Rob Kemps, de man achter Snollebollekes, vooral niet te serieus genomen worden.

Rob Kemps groot fan van Charles Aznavour
Rob Kemps van de Snollebollekes bekend bij Late Night dat als hij thuis komt na het optreden dat hij lekker Charles Aznavour opzet. Hij is groot fan en is zeven keer bij een concert van Aznavour geweest en weet alles over hem.

Wat is het geheim de Snollebollekes?
Wat is het succes van de Snollebollekes? "Het is aanstekelijk, makkelijk mee te doen. Het past in ieder genre", zegt Rob Kemps van de Snollebollekes.

Martijn zegt Sorry: Boer Zoekt Vrouw, Rob Jetten, Televizier-gala
Boer Zoekt Vrouw moet sorry zeggen voor hun totaal selectieve ondertitelbeleid. Rob Jetten: is er iets wat hij niet kan ťn Martijn stemt op Beau voor de de Gouden Televizier-Ring.

Waarom Beau Five Days Inside de Televizier-Ring moet winnen
Beau van Erven Dorens kan morgen de felbegeerde Gouden Televizier-Ring winnen. Zijn goede vriend, acteur Mark van Eeuwen vindt dat Beau de prijs meer dan verdient voor zijn programma Beau Five Days Inside, waarin hij instellingen bezoekt waar je normaal niet zo snel komt....

Leven zonder wiskunde ondenkbaar
Op zijn negende ging hij naar de middelbare school, op zijn vijftiende naar de universiteit en op zijn twintigste promoveerde aan de Universiteit van Stockholm: Stefan Buijsman. Zijn vakgebied is de filosofie van de wiskunde: hij probeert ons in zijn nieuwe boek duidelijk te maken dat een leven zonder wiskunde ondenkbaar is.

Is het versturen van berichten op WhatsApp veilig?
Hoe werkt Whatsapp encryptie? Stefan Buijsman is filosoof in de wiskunde en geeft een minicollege hoe het berichten versturen in WhatsApp werkt.

Bijzondere concurrentie voor Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting
Een bijzondere dag vandaag voor Brian Proost en Marit Kaats. In het kader van de campagne Play Unified hadden ze een bijzondere ontmoeting met topsporters Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting. Brian: "Ik heb ooit weleens gedroomd om tegen hun te strijden."

Waarom Play Unified belangrijk is
Brian en Marit mochten schaatsen met Sjinkie Knecht en Suzanne Schulting. Brian: "Ik vind het belangrijk dat mensen zoals wij het gezellig hebben en dat we elkaar helpen. En waar je ook woont, dat je iets in de buurt hebt te doen."

Giro 555-actie om Sulawesi te helpen
Door een aardbeving en tsunami bij het Indonesische eiland Sulawesi zijn meer dan tweeduizend doden gevallen. Vandaag is in Nederland een nationale actiedag om geld in te zamelen. Nieuwslezer Dionne Stax vertelt live vanuit het Beeld en Geluid de stand van zaken. IndonesiŽ-correspondent Step Vaessen over de situatie op het eiland.

'Geld Sulawesi zal goed worden besteed'
Step Vaessen over het geld dat gedoneerd wordt aan Giro 555 voor Sulawesi: "Ik kan je verzekeren dat alle gulle giften goed besteed zijn. Gewoon geven! De bevolking zorgt ervoor dat de regering het niet kan belazeren."

Dionne Stax geeft laatste update Giro 555-actie
Dionne Stax staat de hele dag in Beeld en Geluid voor Giro 555. Inmiddels is er al meer dan acht miljoen euro opgehaald voor Sulawesi. Ook Trijntje Oosterhuis is aanwezig in Hilversum om haar bijdrage te leveren en zingt Fragile, origineel van Sting.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Mark van Eeuwen, Rob Jetten en Step Vaessen te gast. Dionne Stax en Trijntje Oosterhuis deden in deze uitzending verslag voor RTL Late Night. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie