Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 30

Aflevering 30

RTL Late Night

12-10-2018

| 6467 x bekeken | 1 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

EXTRA: Nick & Simon - Proosten op de doden
Nick en Simon spelen tijdens de reclame van RTL Late Night extra het nummer 'Proosten op de doden'.

Nick & Simon - Mum van Tijd
De nieuwste single van Nick & Simon: 'Mum van Tijd'.

Nick & Simon gaan terug in de tijd
Nick & Simon zijn voor hun nieuwste single 'Mum Van Tijd' flink terug in de tijd gegaan. Een reŁnie met hun klasgenoten van de middelbare school leverde genoeg inspiratie op voor het nummer 'Mum Van Tijd', waarmee ze hopen een zoveelste succes toe te voegen aan een imposant rijtje hits.

Fred Teeven in Kroongetuige: You have identity?
Fred Teeven was jarenlang de pitbull van het Openbaar Ministerie en nu mag hij zijn tanden zetten in een fictieve moordzaak in het televisieprogramma 'Kroongetuige'. Deze crimefighter van de VVD bewandelde een wonderlijk carriŤrepad.

De week van de snelwegblokkeerders: beide partijen aan tafel
Voor- en tegenstanders in Zwarte Piet gunnen elkaar het licht in de ogen niet Deze week was de rechtbank in Leeuwarden hun toneel, daar was de zaak tegen de snelwegblokkeerders. Jenny Douwes en Jerry Afrieye van Kick Out Zwarte Piet samen met hun advocaten aan het woord.

Demonstranten toch aan tafel met Jenny Douwes
In eerste instantie wil Jenny Douwes niet aan tafel met Jerry Afrieye van Kick Out Zwarte Piet, maar het gaat toch door nadat Twan duidelijk maakt dat de Late Night-tafel van iedereen is.

Helga van Leur: 'We moeten ons fossiele brandstofgebruik terugdringen'
Meteoroloog Helga van Leur zegt dat het op 12 oktober nog nooit in de geschiedenis zo warm is geweest. Ook zij houdt daarvan. "Nu denken mensen: wat lekker, maar als je alles bij elkaar optelt, moeten we ons zorgen maken", aldus Van Leur.

Zomer in oktober: moeten we vrezen voor de toekomst?
Het is half oktober en toch kunnen de zwembroeken, strandlakens en zonnebrillen weer uit de kast. Zaterdag lopen de temperaturen op richting de dertig graden. Helga van Leur geniet er van, maar vreest tegelijkertijd voor de toekomst.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Fred Teeven, Helga van Leur en Nick & Simon te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 12 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie